Оренда комерційної нерухомості в Івано-Франківську за онлайн-процедурою

Оренда комерційної нерухомості в Івано-Франківську чи будь-якому іншому місті є найнадійнішим способом інвестувати свої кошти, адже ризики таких вкладень є мінімальними. А якщо ви власник будівлі, то від здачі її в тимчасове користування також отримуєте додатковий дохід.

Головне в цьому процесі – це знайти вигідний об’єкт нерухомості в необхідному регіоні та за прийнятною ціною. Обрати оптимальний варіант допоможуть майданчики електронної системи Прозорро.Продажі. Скористайтеся зручною системою фільтрів на сайті sale.uub.com.ua.

Оренда комерційної нерухомості в Івано-Франківську за вигідною ціною

Чимало цікавих пропозицій з оренди комерційної нерухомості в Івано-Франківську та інших містах ви можете знайти на аукціонах Прозорро.Продажі, зокрема на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа». Тут виставляють на торги об’єкти державної та комунальної власності. Взяти в них участь може кожен охочий шляхом попередньої реєстрації та створення особистого кабінету на майданчику. 

Після того, як учасник обрав свій лот для оренди, він подає цінову пропозицію та завантажує необхідні документи в систему. Далі йде сама процедура аукціону, де є можливість перемогти, «перебивши» ставки конкурентів за результатами трьох раундів. Якщо ви запропонували найвищу плату, то лот ваш. На всіх етапах торгів (аж до моменту підписання договору з організатором) учасник отримує консультації від менеджерів майданчика ТОВ УУБ.

Завдяки системі Прозорро.Продажі придбати державне майно чи взяти його в оренду може кожен. До того ж на абсолютно чесних умовах та за відкритою процедурою. Користуючись акредитованими майданчиками на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа», ви з легкістю знайдете потрібний об’єкт за категоріями: регіоном, кодом СРV, номером аукціону чи замовником. 

Окрім приміщень для ведення бізнесу, через систему Prozorro.Sale можна також орендувати чи придбати спецдозволи на видобуток надр, земельні ділянки с/г призначення, автомобілі, залізничні вагони та багато чого іншого. Прозора робота ринку нерухомості гарантує надійні та перспективні капіталовкладення з подальшим отриманням стабільного прибутку.

 Взяти комерційну нерухомість в оренду в Івано-Франківську на майданчику ТОВ УУБ

Запрошуємо всіх охочих до реєстрації на аукціони з оренди комерційної нерухомості в Івано-Франківську, Хмельницькому, Чернівцях та інших населених пунктах. Зробити це можна через онлайн-майданчик Прозорро.Продажі ТОВ «Українська універсальна біржа». Наші клієнти задоволені якісним технічним забезпеченням та кваліфікованим супроводом процедури, адже кожен з них отримує свого досвідченого менеджера.

Ті, хто користуються мобільними додатками Viber і Telegram, мають додаткову можливість підписатися на наші розсилки, відповідно до бажаних категорій, наприклад, «Оренда комерційної нерухомості Івано-Франківськ». Не пропускайте новини ринку, долучившись до сторінки ТОВ УУБ у Facebook.