Комерційну нерухомість у Дніпрі орендувати можна на Прозорро.Продажі

До категорії “комерційна нерухомість” належать нежитлові об’єкти, використання яких відбувається виключно в підприємницьких цілях. Такі приміщення можна облаштувати під різні торгові точки, промислові площі тощо. Сьогодні взяти в оренду комерційну нерухомість у Дніпрі, як і в інших містах України, можна на електронних торгах, що проходять на майданчиках торгової системи Прозорро.Продажі. Зареєструйтеся на sale.uub.com.ua, щоб отримати право поборотися за приміщення через конкурентні аукціони.

Як орендувати комерційну нерухомість у Дніпрі за вигідною ціною

Купівля та оренда комерційної нерухомості в Дніпрі та інших містах України передбачає використання інвестором нежитлового об’єкта з метою отримання стабільного прибутку. В основному такі приміщення поділяються на кілька категорій:

  • торгові площі - є найрентабельнішим видом комерційної нерухомості. До цієї категорії належать аптеки, супермаркети, авто- та продуктові магазини тощо;
  • офіси - використовуються для забезпечення комфортної роботи працівник різних установ та організацій;
  • об’єкти соціальної або громадської сфери - медичні та спортивні заклади, гуртожитки, санаторії тощо;
  • індустріальні площі - ця категорія об’єднує приміщення так званих “критичних галузей” - промисловості, транспорту, енергетики, зв’язку та оборони;
  • заклади сфери обслуговування та харчування.

Ще однією категорією комерційної нерухомості є готелі, хостели, апартаменти тощо. А все тому, що вони використовуються для тимчасового, а не постійного проживання людей. До того ж основна мета створення таких об’єктів - отримання стабільного пасивного доходу, що є головною особливістю комерційних приміщень.

Щодо механізмів реалізації нежитлових об’єктів. Сьогодні торги з продажу та оренди комерційної нерухомості у Дніпрі та інших містах України проходять через електронну систему Прозорро.Продажі. Саме аукціони на Prozorro.Sale є найнадійнішим та найшвидшим способом взяти нежитлове приміщення в тимчасове користування. Знайти найактуальніші лоти ви можете на майданчику sale.uub.com.ua.

Оренда комерційної нерухомості у Дніпрі на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

На платформах системи Прозорро.Продажі представлені найвигідніші пропозиції. При чому це стосується як вартості об’єктів, так і умов їх оренди. Для участі в подібному аукціоні достатньо виконати кілька нескладних дій:

  • зареєструватися на платформі УУБ;
  • обрати найцікавіший лот (до речі, можна використати зручні фільтри, що полегшить процес пошуку) та надати адміністраторам нашого майданчика всі необхідні документи;
  • сплатити внески та зробити свою цінову пропозицію.

Після виконання цих простих кроків система автоматично визначає переможця. Саме завдяки автономності модуля Prozorro.Sale унеможливлюється втручання будь-яких сторонніх людей в результати торгів.

Також хочемо наголосити, що наші фахівці створили чудові боти в Telegram та Viber. Налаштуйте їх відповідно до своїх потреб, щоб отримувати миттєві сповіщення про появу нових лотів з оренди комерційної нерухомості у Дніпрі чи будь-якому іншому місті України.