Комерційну нерухомість у Кропивницькому орендувати можна онлайн

Комерційна нерухомість - це елемент, що необхідний кожній фірмі, установі чи компанії для розміщення потужностей та забезпечення ефективної роботи свого підприємства чи будь-якого іншого бізнесу. Однак за статистикою більшість інвесторів не мають достатньо коштів для придбання нежитлового приміщення. Чудовим виходом для таких підприємців стане оренда комерційної нерухомості в м. Кропивницький чи будь-якому іншому населеному пункті України.

Взяти нежитлове приміщення в тимчасове використання можна на багатьох сервісах, однак ми рекомендуємо використовувати лише перевірені часом платформи, якими є офіційні акредитовані майданчики системи Прозорро.Продажі на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Оренда комерційної нерухомості у Кропивницькому є популярним напрямом на електронних торгах

Кропивницький, завдяки своїм географічним, історичним та культурним особливостям, завжди був привабливим містом для інвесторів. Щороку в цьому обласному центрі з'являються все нові промислові площі, торгові точки, офіси та багато інших нежитлових приміщень, які доступні для підприємців.

Однак існує вагома причина, яка не дозволяє більшості інвесторів купувати такі об’єкти - висока ціна. Саме для таких підприємців оренда комерційної нерухомості у Кропивницькому, як і в інших містах України, стане чудовим виходом з цієї ситуації. Найкращим варіантом для пошуку приміщень є майданчики системи Прозорро.Продажі. Наприклад, на платформі ТОВ “Українська універсальна біржа” ви знайдете різні види нежитлових об’єктів:

  • торгові точки (магазини, супермаркети, аптеки тощо);
  • офіси;
  • заклади тимчасового для проживання (готелі, апартаменти, хостели);
  • індустріальні площі (промислові виробництва, склади, ангари тощо);
  • заклади харчування.

Щодо вартості оренди комерційної нерухомості у Кропивницькому, як і в інших населених пунктах нашої держави, то вона залежить від низки факторів:

  • розташування - є одним із найважливіших критеріїв. Мається на увазі мікрорайон міста та положення об’єкта в його межах;
  • площа;
  • наявність поруч достатньої кількості паркомісць або зупинки громадського транспорту;
  • якість ремонту тощо.

На електронних аукціонах Прозорро.Продажі ви можете знайти повністю мебльоване або порожнє приміщення, в центральному районі міста або передмісті тощо. Тому реєструйтеся на sale.uub.com.ua, щоб поборотися за нерухомість з іншими інвесторами на конкурентних торгах.

Орендувати комерційну нерухомість у Кропивницькому на майданчику ТОВ УУБ

Сьогодні найпопулярнішою формою використання комерційних приміщень є їх оренда. На це є кілька причин: порівняно невеликі фінансові витрати, набагато більша кількість пропозицій на ринку, досить проста процедура оформлення документів і т. д. Крім того, потенційний інвестор може змінити приміщення на більш вигідне, не витрачаючи багато часу та коштів.

Сьогодні найвигідніші пропозиції з оренди комерційної нерухомості у Кропивницькому та інших містах України знаходяться в системі Прозорро.Продажі. Ми рекомендуємо стати клієнтом майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа”, адже саме наша платформа забезпечує повний спектр біржових послуг:

  • боти в месенджерах Viber і Telegram, які допоможуть відстежувати появу нових лотів;
  • регулярна Email-розсилка;
  • сторінка у Facebook, де ви знайдете ще більше потрібної інформації про майбутні аукціони.