Комерційна нерухомість у Миколаєві і її оренда через Прозорро.Продажі

У наш час найкращим варіантом для оренди комерційної нерухомості в Миколаєві чи іншому місті України є електронні аукціони в системі Прозорро.Продажі. Активи, які належать державі чи об’єднаним громадам, тут формуються в лоти і виставляються на торги. У такий спосіб ви зможете взяти в тимчасове користування об’єкт для розширення вашого бізнесу або відкриття нової справи. 

Кожен етап онлайн-аукціону є повністю публічним та прозорим. Чітко дотримуватися законодавства допомагають спеціальні е-майданчики на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. Професійні менеджери нададуть вам консультацію та цінні поради щодо найприбутковіших лотів та процедури торгів.

Комерційна нерухомість у Миколаєві в оренду здається через е-систему Prozorro.Sale

Для початку варто зауважити, що саме поняття “комерційна нерухомість” включає в себе більше, ніж просто магазини і офіси, з якими в більшості асоціюються такі об’єкти. Сюди також зараховують усі будівлі і споруди, які призначені для ведення підприємницької діяльності в різних галузях. Наприклад, для промислової характерні цехи, ангари, склади, для соціальної сфери медзаклади, спортивні комплекси тощо.

Головною особливістю таких активів є отримання їхнім власником чи орендарем прибутку. Класифікують їх за видом діяльності на такі групи:

  • офісні - різні компанії, організації та установи беруть у тимчасове користування такі приміщення, щоб облаштувати робочий простір для своїх працівників;
  • торгові - використовуються для реалізації різноманітних товарів (магазини, ТЦ, ринки);
  • складські - призначені для зберігання сировини, напівфабрикатів чи готової продукції;
  • промислові - розміщення виробничих підприємств;
  • соціальні - надання різноманітних послуг (перукарні, лікарні та ін.).

У системі Прозорро.Продажі державні і комунальні установи регулярно виставляють об’єкти для оренди комерційної нерухомості в Миколаєві та по всій Україні. Такі тоги відбуваються в режимі онлайн та забезпечують максимальну відкритість, доступність кожному, відсутність дискримінації учасників та громадський контроль.

Оренда комерційної нерухомості в Миколаєві на майданчику ТОВ УУБ

Складовими електронної системи Прозорро.Продажі, що забезпечують обслуговування клієнтів, є її офіційні акредитовані майданчики, серед яких і ТОВ “Українська універсальна біржа”. Тобто є центральна база даних, а є онлайн-платформи, на яких проходять аукціони у різних напрямах, зокрема і з оренди комерційної нерухомості в Миколаєві.

Електронний майданчик sale.uub.com.ua уже не один рік посідає лідируючі позиції і серед переможців торгів, і серед принесеного доходу до місцевих бюджетів. Допомогу від наших фахівців можна отримати за телефоном (044) 221-32-33.

Першими дізнавайтеся про нові лоти з нежитловими приміщеннями, використовуючи боти у Вайбер і Телеграм, розроблені ІТ-спеціалістами ТОВ УУБ. А також не забувайте переглядати нашу сторінку з актуальними новинами Прозорро.Продажі у Facebook.