Комерційну нерухомість в Одесі орендувати можна на Prozorro.Sale

Сьогодні оренда комерційної нерухомості в Одесі, як і в інших містах України, є надзвичайно популярним напрямом на електронних торгах. Річ у тому, що такі нежитлові об’єкти використовуються інвесторами для ведення підприємницької діяльності, а відповідно й отримання стабільного прибутку. Щодо оренди такого роду активів, то вона відбувається повністю прозоро без всіляких тіньових схем, адже адміністратором торгів комерційною нерухомістю є всім відома електронна система Prozorro.Sale.

Орендувати комерційну нерухомість в Одесі можна за надзвичайно вигідними умовами

Аукціони, що проходять на майданчиках Прозорро.Продажі є чудовим варіантом для інвесторів розширити свою справу. Одним із найрентабельніших напрямів торгів вважається оренда комерційної нерухомості в м. Одеса та інших населених пунктах. Які об’єкти належать до цієї категорії? Існує безліч класифікацій та типологій, що по різному визначають це поняття. Однак найпоширенішим варіантом є поділ комерційних об’єктів на наступні категорії:

  • торгова - об’єднує площі, що використовуються для ведення роздрібних та гуртових продажів різних товарів (маркети, магазини тощо);
  • офісна - приміщення, що орендуються установами та компаніями для розміщення свого персоналу та забезпечення його комфортної та ефективної роботи;
  • індустріальна - великі площі, що використовуються для облаштування цехів, складів та ангарів;
  • соціальна - різні об’єкти, що забезпечують найважливіші потреби людини (медичні установи, заклади харчування тощо);
  • нерухомість готельного типу - приміщення, що використовуються для тимчасового проживання (власне готелі, хостели, апартаменти, котеджі).

Основна особливість комерційної нерухомості полягає в її використанні. Експлуатуючи такий об’єкт власник отримує стабільний дохід від ведення підприємницької діяльності або ж здачі її в оренду.

Сьогодні на електронних торгах системи Прозорро.Продажі ви можете знайти нежитлові приміщення, що є власністю держави, комунальних установ або ж фізичних осіб. Для оренди комерційної нерухомості в Одесі ми рекомендуємо використовувати тільки перевірені сервіси, якими є акредитовані майданчики Prozorro.Sale. Наприклад, платформа ТОВ “Українська універсальна біржа” має понад 20 років успішного досвіду у сфері торгів. Обираючи наш майданчик ви отримуєте не лише можливість участі в аукціоні, а й цінну підтримку від наших фахівців та багато інших бонусів.

Оренда комерційної нерухомості в Одесі на майданчику ТОВ УУБ

Запрошуємо всіх охочих до реєстрації на торги з оренди комерційної нерухомості в Одесі, Києві, Дніпрі, Львові та інших містах України. Для цього вам необхідно стати клієнтом одного з майданчиків системи Прозорро.Продажі, наприклад ТОВ “Українська універсальна біржа”. Наша платформа гарантує якісну юридичну та технічну підтримку кожному учаснику. Для консультації зателефонуйте за номером (044) 221-32-33.

Також ми маємо чудову новину для активних “юзерів” смартфонів. Фахівці нашого майданчика створили боти в месенджерах Вайбер і Телеграм, налаштування яких дозволить вам отримувати миттєві сповіщення про появу нових лотів у системі Прозорро.Продажі. Також достатньо багато новин з ринку комерційної нерухомості ви можете дізнатися зі сторінки УУБ у Facebook.