Комерційна нерухомість в Сумах та її оренда через е-аукціони

Сьогодні оренда комерційної нерухомості в Сумах та інших містах України є одним із найкращих варіантів для інвестування. Тому й не дивно, що торги на яких можна взяти приміщення в тимчасове користування мають неабиякий попит серед вітчизняних підприємців. Інвестори з усієї України охоче беруть участь в аукціонах, що проходять на майданчиках системи Прозорро.Продажі.

Особливості оренди комерційної нерухомості в Сумах та інших містах України на оновлених електронних торгах

В нашому суспільстві вже давно сформувалась думка про те, що комерційна нерухомість - це банальні кафе та магазини. Однак це поняття є набагато ширшим та охоплює величезну кількість різних об’єктів. Наприклад, крім традиційних приміщень до цієї категорії також належать і земельні ділянки. Сутність комерційної нерухомості полягає в тому, що вона об’єднує різні нежитлові об’єкти, які використовуються виключно в підприємницьких цілях. Номенклатура цієї категорії є величезною, тому умовно її поділяють на наступні групи:

  • об’єкти офісного типу - бізнес-центри або будь-які інші приміщення, що використовуються різними компаніями для розміщення свого персоналу;
  • торгові площі - будівлі та їх частини, що експлуатуються для ведення роздрібних та гуртових продажів товарів;
  • індустріальні об’єкти - зазвичай це величезні комплекси, що призначені для виробництва продукції (цехи) та її зберігання (склади, ангари);
  • заклади соціальної сфери - готелі, кафе, медичні установи й т. д.

Торги з оренди комерційної нерухомості в Сумах та інших містах України - це чудова можливість для підприємців дати своєму бізнесу друге дихання, а також зекономити кошти, адже взявши об’єкт у тимчасове використання ви не переплачуєте за нього. Тим більше, що перед потенційними інвесторами відкривається величезний вибір приміщень, бо сотні українських компаній реалізують комерційну нерухомість саме через майданчики Прозорро.Продажі.

Оренда комерційної нерухомості в Сумах проходить через майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”

Як показав час - система Prozorro.Sale є надзвичайно ефективним інструментом у боротьбі з корупційними зловживаннями у сфері продажу та оренди величезної кількості різних активів, зокрема й комерційної нерухомості. Завдяки громадському контролю за торгами досягається їх повна відкритість, що робить неможливим втручання в кінцевий результат сторонніх осіб.

Також на ефективність аукціонів впливає відсутність монополізації на їх проведення, адже в системі Прозорро.Продажі сьогодні понад 40 акредитованих майданчиків. Серед лідерів модуля Prozorro.Sale - платформа ТОВ “Українська універсальна біржа”. Наш майданчик забезпечує комфортну участь у торгах для кожного власника активу та його покупців. Переконатися в цьому особисто можете й ви, зареєструвавшись на sale.uub.com.ua.

Сьогодні на нашому майданчику представлені сотні торгів з оренди комерційної нерухомості в Сумах та інших містах України, тому досить важко обрати той лот, який вам потрібен. Саме для цього наші IT-фахівці створили Viber- і Telegram-бот. Налаштовуйте їх, щоб отримувати сповіщення про появу потрібного вам лоту. Також долучайтеся до офіційної сторінки УУБ у Facebook.