Комерційна нерухомість у Тернополі в оренду здається на ТОВ УУБ

У наш час орендувати комерційну нерухомість у Тернополі чи будь-якому іншому місті України досить просто. Потрібно лише мати комп’ютер із стабільним підключенням, і ви можете вигідно вкласти кошти, жодним чином не ризикуючи. У цьому вам допоможуть електронні аукціони в системі Прозорро.Продажі.

Вона є базою даних, де містяться безліч різноманітних лотів з нежитловою нерухомістю і не тільки за доволі демократичними цінами. Для участі в е-торгах різноманітними державними і комунальними активами ви маєте зареєструватися на одному з офіційних майданчиків Prozorro.Sale. Таким є ТОВ «Українська універсальна біржа».

 Комерційна нерухомість у Тернополі орендується на е-аукціонах

Однією з найпривабливіших сфер бізнесу в Україні є комерційна нерухомість. Вітчизняні інвестори охоче купують чи орендують приміщення для відкриття власної справи. Головна особливість нежитлових будівель випливає з їхньої назви. Вони використовуються лише для комерційної діяльності з метою отримання прибутку. Він залежить від цільового призначення приміщення. 

Найбільшою популярністю для оренди комерційної нерухомості в Тернополі користуються такі об’єкти:

  • торговельні площі, павільйони, магазини використовуються для продажу різноманітних товарів; окупність таких приміщень залежить від їх прибутковості;
  • заклади харчування, наприклад, кафе чи ресторани;
  • приміщення, які здаються в оренду для тимчасового проживання, – готелі, апартаменти, пансіонати, хостели тощо;
  • офіси, open-space, коворкінги – простір, що спеціально обладнаний для працівників різних організацій чи установ;
  • склади, ангари для зберігання сировини чи готової продукції; бувають спеціалізованими, сільськогосподарськими, промисловими, універсальними та ін.;
  • гаражі, станції техобслуговування, мийки.

 Оренда комерційної нерухомості в Тернополі на Прозорро.Продажі

Після реєстрації на одному з майданчиків системи Прозорро.Продажі на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа» у вас з’являється унікальна можливість отримати у свою власність державне чи комунальне майно за вигідною ціною. Наприклад, у такий спосіб ви можете орендувати комерційну нерухомість у Тернополі, Хмельницькому, Рівному, Івано-Франківську та інших містах. Учасники прозорих торгів повністю захищені від незаконних махінацій та дискримінації.

За необхідності ви можете звернутися по допомогу до професійних менеджерів ТОВ УУБ, зателефонувавши (044) 221-32-33. Для відслідковування нових торгів підписуйтеся на зручні боти у Viber і Telegram.

Наразі на майданчику sale.uub.com.ua доступна така комерційна нерухомість для оренди в Тернополі та області:

  • нежитлове приміщення в будівлі КНП «Підволочиської ЦЛ» для розміщення перукарні в смт Підволочиськ;
  • державне нерухоме майно в їдальні корпусу № 1 м. Тернопіль;
  • частина адміністративного будинку з цокольним приміщенням під назвою "Майновий комплекс Шумської міської ради" в м. Шумськ та багато інших.