Комерційна нерухомість в Ужгороді в оренду здається на е-майданчиках

Чимало різноманітних активів здаються в тимчасове користування в різних містах України. Так оренда комерційної нерухомості в Ужгороді включає в себе приміщення, будівлі чи навіть цілі промислові комплекси. Підприємці можуть розвивати за допомогою них свій бізнес, наприклад, у торгівлі чи наданні різноманітних послуг. Об’єкти комерційного призначення мають свою головну особливість, яка відрізняє їх від житлової, - отримання доходу в процесі їх використання.

Комерційна нерухомість в Ужгороді в оренду здається на майданчиках Прозорро.Продажі

Офіційні онлайн-майданчики системи Прозорро.Продажі на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа” дозволяють проводити аукціони з оренди комерційної нерухомості в Ужгороді публічно. Кожен охочий може спостерігати за торгами в “прямому ефірі”. У такий спосіб відбувається реалізація й іншого державного й комунального майна: ділянок землі, автомобілів, залізничних вагонів, металобрухту тощо.

У цілому нерухомі активи поділяються на три категорії: житлові, комерційні і земельні. Дві останні зараховуються до нежитлових та є об’єктом підприємницької діяльності. Їх орендарі мають прибуток від ведення бізнесу. А власники будівель отримують регулярну орендну плату. Іноді вони також виступають у ролі підприємців.

Беріть участь у торгах з оренди об’єктів комерційного призначення або ж просто переглядайте доступні лоти в електронній системі Прозорро.Продажі. Пройдіть тільки перед цим нескладну реєстрацію на акредитованому майданчику, наприклад, sale.uub.com.ua. Нежитлова нерухомість умовно ділиться на наступні групи: 

  • офісна (окремі кабінети чи бізнес-центри);
  • індустріально-промислова (цехи, склади та ін.);
  • призначена для роздрібної торгівлі (магазини, торгові ятки, супермаркети тощо);
  • соціального спрямування (медзаклади, спорткомплекси та ін.);
  • вільного використання (приміщення, де можна облаштувати кінотеатр, салон краси тощо). 

Сучасний онлайн-модуль Prozorro.Sale за понад 5 років дозволив провести публічно та чесно понад 460 тисяч аукціонів у різних напрямах. Дохід за від них до бюджетів на місцях досяг майже 67 млрд грн.

Оренда комерційної нерухомості в Ужгороді на майданчику ТОВ УУБ

Популярними торгами сьогодні в системі Прозорро.Продажі є оренда комерційної нерухомості в Ужгороді та інших населених пунктах нашої держави. Усі, хто мають бажання стати потенційним інвестором та розвивати власний бізнес, повинні зареєструватися на одному з електронних майданчиків, наприклад, ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Після цього ви відкриєте собі доступ до всієї бази даних з діючими та архівними лотами та спростите собі пошук потрібних об’єктів. Отримуйте в тимчасове користування комерційне приміщення на прозорому та конкурентному аукціоні, взяти участь у якому можна прямо зі свого будинку. А також підключайте Вайбер- і Телеграм-боти від ТОВ УУБ, які надсилатимуть вам сповіщення про нові торги в будь-якому напрямі роботи ДП “Прозорро.Продажі”.