Комерційну нерухомість в Запоріжжі орендувати можна онлайн

У 2016 році в українській економіці відбулася справжня революція - велика кількість напрямів торгів перейшла в новий електронний формат. Зокрема одним із таких є оренда комерційної нерухомості в Запоріжжі та інших містах України.

Для участі в електронних торгах вам потрібно бути клієнтом одного з-понад 40-ка акредитованих майданчиків системи Прозорро.Продажі. Ми рекомендуємо платформу ТОВ “Українська універсальна біржа”, яка має величезний досвід у цьому напрямі. Зареєструйтеся на sale.uub.com.ua та особисто переконайтеся в перевагах електронних торгів.

Орендувати в Запоріжжі комерційну нерухомість можна за вигідними умовами

Комерційна нерухомість - це збірне поняття, що об’єднує різні приміщення, експлуатація яких приносить власнику чи інвестору стабільний прибуток. При чому існує три основних способи використання нерухомих об’єктів:

  • експлуатація власником в підприємницьких цілях;
  • продаж;
  • здача в оренду.

Останній варіант є надзвичайно популярним серед підприємців-початківців та тих інвесторів, які не мають достатньо коштів для купівлі нежитлових приміщень. Саме тому й аукціони з оренди комерційної нерухомості в Запоріжжі та інших містах України мають неабияку популярність. Для участі в подібних торгах зареєструйтеся на будь-якому майданчику системи Прозорро.Продажі, наприклад на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Які об’єкти належать до комерційної нерухомості? Загалом їх об’єднують в 5 груп:

  • торгова - площі, що експлуатуються для реалізації різних товарів (магазини, маркети, аптеки тощо);
  • офісна - будівлі чи їх частини, що використовуються компаніями для розміщення свого персоналу;
  • індустріальна - приміщення, що експлуатуються для розгортання виробничих потужностей (цехів) та облаштування складської інфраструктури;
  • соціальна - заклади, які забезпечують базові потреби людини (кафе, ресторани, медичні та культурні установи тощо);
  • об’єкти готельного типу.

Будь-який із цих видів комерційної нерухомості, орендувати в Запоріжжі яку можна на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”, представлений на електронних торгах. Після реєстрації на sale.uub.com.ua ви отримаєте право участі в аукціонах.

Оренда комерційної нерухомості в Запоріжжі через майданчик ТОВ УУБ

Сьогодні ринок нерухомості, зокрема й комерційної, є надзвичайно стабільним, прогнозованим та рентабельним. Інвестори охоче купують нежитлові площі для ведення власної діяльності. Для тих, хто не має коштів для придбання приміщення чудовим виходом стане оренда. Вона не потребує великих одноразових капіталовкладень, а також дозволяє інвестору право змінити об’єкт у разі виникнення проблем.

Уже давно відомо, що успіх вашого бізнесу залежить від того, наскільки вдало та правильно ви оберете приміщення. Мова йде про цілий комплекс факторів: розташування, площу, якість ремонту тощо. Сьогодні найкращі варіанти для оренди комерційної нерухомості в Запоріжжі та інших містах України представлені на майданчиках системи Прозорро.Продажі, зокрема на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Для швидкого пошуку потрібних вам об’єктів ми рекомендуємо налаштувати боти в Telegram та Viber. Після їх підключення сповіщення про появу нових лотів будуть автоматично надходити на ваш смартфон. Також долучайтеся до нашої офіційної сторінки у Facebook, щоб мати ще більше актуальної інформації про майбутні торги.