Орендувати комерційну нерухомість у м. Житомир на Прозорро.Продажі

Оренда комерційної нерухомості у Житомирі та інших містах України швидко перетворить ваші мрії про власну справу на реальність. В нашій країні на балансі державних і комунальних підприємств перебувають десятки незатребуваних об’єктів. Завдяки електронним аукціонам Prozorro.Sale вони швидко знаходять нових власників, а держава та місцеві громади отримують додаткові надходження до бюджету.

Особливості комерційної нерухомості та її оренди у Житомирі і інших містах України на торгах Прозоро.Продажі

Сучасний ринок нерухомості складається не лише з житлових будинків і квартир, а й з приміщень та споруд, що використовуються з метою отримання прибутку. Останні можуть мати найрізноманітніше призначення, від чого буде залежати їх площа, місце розташування, особливості планування – і це варто враховувати, обираючи потрібний лот.

Як можна використати комерційну нерухомість? Більшість подібних об’єктів сьогодні слугують офісами, магазинами, ресторанами, кафе, готелями, салонами краси, а також складами і промисловими комплексами. Серед представників бізнесу оренда комерційної нерухомості у Житомирі та інших областях користується немалим попитом. Під неї відводять як цілі будинки, так і окремі поверхи чи кімнати.

Варто зауважити, що вартість тимчасового користування залежить від місця розташування обраного об’єкта (поруч є парк, зона відпочинку, зручний паркінг, набережна, зупинка громадського транспорту).

Взяти в оренду нерухомий комерційний актив у Житомирі на майданчику sale.uub.com.ua

Обираючи для оренди комерційну нерухомість у Житомирі чи якійсь іншій області на електронному майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», перш за все варто звернути увагу на наступні фактори:

  1. вид активу – зазвичай таке майно поділяють на чотири основні категорії – торгові, офісні, складські і виробничі. Для кожного з них розроблені окремі нормативи, також вони мають відповідати певним стандартам. Тому у складському приміщенні, наприклад, краще не відкривати магазин – набагато зручніше відшукати більш підходящий об’єкт;
  2. місце розташування – напряму пов’язано зі специфікою бізнесу. Для магазину ідеально підходить густонаселений район з паркінгом та зупинками громадського транспорту. Водночас для ангару або промислового виробництва краще використати приміщення, збудовані на околицях населених пунктів;
  3. розміри – в першу чергу залежать від кількості людей, яку планують розмістити в даній будівлі, а також від обсягів товарів чи іншої продукції, яка тут зберігатиметься;
  4. додаткові фактори – зовнішнє оформлення, інтер’єр, освітлення, кількість вікон, додаткові входи і виходи та інші аспекти, що допоможуть ефективно організувати робочий процес, скоротивши фінансові та людські затрати.

На Прозорро.Продажі аукціони з оренди комерційної нерухомості у Житомирі та інших містах України відбуваються повністю прозоро, з максимальним залученням громадського контролю. Підписуйтеся на Facebook-сторінку та канал ТОВ УУБ на YouTube. Отримуйте сповіщення про оголошення нових аукціонів за допомогою E-mail-розсилки та зручного Telegram-боту.