Оренда земель сільгосппризначення на онлайн-майданчику ТОВ "УУБ"

Система Прозоро.Продажі починає охоплювати все більшу кількість ринків. На Prozorro.Sale постійно з’являються нові напрями, одним із яких відносно нещодавно стала оренда землі сільськогосподарського призначення. І якщо раніше у тимчасове користування здавалися здебільшого приватні паї, то тепер підприємці та навіть звичайні громадяни можуть орендувати також державні і комунальні сільгосп угіддя.

Оренда земель сільгосппризначення на електронних торгах Prozorro.Sale

Повноцінний ринок землі в нашій країні запрацював відносно нещодавно, коли на законодавчому рівні почав діяти дозвіл на продаж приватних угідь та здачу в оренду сільськогосподарських земель державної та комунальної власності. Скасування багаторічного мораторію стала справжнім спусковим гачком для зростання вартості аграрних ділянок.

Безумовно, це відіб’ється і на тих, хто цікавиться оголошеннями на зразок «Здам в оренду землю сільгосппризначення», адже збільшення ціни напряму вплине на розмір орендної плати. Як інструмент для примноження власних інвестицій аграрні угіддя відмінно зарекомендували себе в країнах ЄС. Так, на їхньому прикладі легко побачити, як функціонування прозорого та справедливого земельного ринку впливає на ціну с/г ділянок.

Що ж стосується оренди землі сільськогосподарського призначення, в Україні вона хоч і повільно, але зростала ще до офіційного відкриття ринку. Цьому сприяли чимало факторів: висока конкуренція за найкращі чорноземи, значні, а головне, безперервні вливання коштів великих агрохолдингів у оброблювані ними угіддя, чималі інвестиції у весь агропромисловий комплекс, відкриття та використання нових технологій та навіть зростання деяких економічних показників усупереч постійним кризам, що не полишають нашу державу.

Рішення перевести процес здачі в тимчасове користування комунальної та державної землі сільгосппризначення через електронні аукціони Прозорро.Продажі має на меті підвищити прозорість процесу обігу с/г угідь та підвищення вартості оренди. Та навіть приватні власники можуть отримати хороший прибуток, скориставшись для продажу або здачі в оренду аграрних угідь спеціалізованими майданчиками системи Prozorro.Sale, зокрема sale.uub.com.ua.

Здам в оренду землю сільськогосподарського призначення на майданчику sale.uub.com.ua

Сьогодні кожне підприємство або приватна особа може здати сільгосп землю в оренду, не боячись поборів чи порушень законодавства. Система Прозорро.Продажі дозволяє робити це відкрито, без хабарів та сумнівних домовленостей. Спостерігати за ходом торгів у режимі онлайн можуть усі охочі. Публічність і повна автоматизованість процесу дозволяє попередити будь-які порушення з боку учасників. Всі ставки робляться анонімно, тож домовитися з кимось наперед точно не вийде!

Для участі в аукціонах з оренди землі сільськогосподарського призначення необхідно заздалегідь зареєструватися на одному з акредитованих майданчиків, наприклад, ТОВ «Українська універсальна біржа». Зрозумілий інтерфейс, кваліфікований персонал, майже цілодобова підтримка – ми маємо все для того, щоб ви досягнули успіху!

Скористайтеся персоналізованою Email-розсилкою, офіційною сторінкою ТОВ "УУБ" у Facebook, зручними земельними ботами у Telegram і Viber – швидко отримуйте актуальну інформацію про оголошення нових торгів з оренди земель сільгосппризначення.