У Дніпрі оренда землі проходить через систему Prozorro.Sale

Оренда землі у Дніпрі та в будь-якому куточку України стала доступна для українців завдяки Закону № 1444. А подальша постанова Кабінету Міністрів № 1013 затвердила електронний формат проведення земельних торгів. Для участі в них потрібно зареєструватися в системі Прозорро.Продажі через один з офіційних майданчиків, наприклад, ТОВ «Українська універсальна біржа». 

 Як проходить у Дніпрі оренда землі через Прозорро.Продажі

Оренда передбачає тимчасове та платне володіння майном. Тобто підприємці користуються землею для ведення своєї діяльності та регулярно сплачують за це кошти власнику. Земельні ділянки і є об’єктом відносин на цьому ринку. Вони можуть перебувати у власності фізичних чи юридичних осіб, держави чи об’єднаних громад. Беруть у тимчасове користування землю зазвичай приватні підприємці або компанії, а також держустанови.

Земельні ділянки державної і комунальної власності користуються серед українців найбільшим попитом. Так, орендувати землю у Дніпрі чи іншому місті всі охочі можуть на електронних аукціонах системи Prozorro.Sale. На її офіційних майданчиках, таких як ТОВ «Українська універсальна біржа», ви знайдете ділянки водного, природно-заповідного, лісового фонду, сільськогосподарського призначення, рекреаційні зони, для будівництва житлових та громадських споруд тощо. Підприємець має право користуватися всіма об’єктами, які розташовані на орендованій землі: насадженнями, водоймами, будівлями та ін.

Нові нормативно-правові акти, які регулюють відносини на ринку землі, зобов’язують виставляти державні і приватні угіддя виключно на онлайн-торги, адміністратором яких є ДП «Прозорро.Продажі». Ви можете ознайомитися з переліком виставлених об’єктів безпосередньо на сайті підприємства або на її офіційних майданчиках на зразок sale.uub.com.ua. Реєстрація на ньому дозволить вам брати участь у всіх доступних аукціонах з оренди землі у Дніпрі та будь-де в Україні.

 Оренда землі в Дніпрі на електронному майданчику ТОВ УУБ

Система електронних торгів Prozorro.Sale за 5 років плідної праці зарекомендувала себе як публічний та чесний механізм регуляції вітчизняної економіки. Вона насамперед виконує роль бази даних, а акредитовані майданчики (їх налічують близько 40), що під’єднані до неї, і є тими платформами, через які учасники реєструються на торги.

ТОВ «Українська універсальна біржа» проводить всю роботу з клієнтами – від залучення до оформлення договору між переможцем та організатором аукціону. На майданчику ви не тільки з легкістю знайдете потрібний вам лот, а ще й отримаєте профільну консультацію від досвідчених фахівців. Звернутися до них ви можете за телефоном (044) 221-32-33. 

Анонімні торги з оренди землі у Дніпрі чи іншому місті дозволяють уникнути хабарництва та дискримінації. Електронна система обирає переможця автоматично за результатами аукціону. І лише потім розкриваються імена учасників.

На майданчику ТОВ УУБ ви можете підключити зручні земельні боти у Вайбер або Телеграм та першими дізнаватися про нові лоти.