У Львівській області землі в оренду можна взяти за онлайн-процедурою

Учасники земельного ринку отримали чудову можливість – долучитися до оренди землі у Львівській області та інших регіонах України. Така угода буде вигідна як для тих, хто бажає взяти в користування угіддя для ведення аграрного господарства, так і для тих, хто хоче стати тимчасовим власником ділянки під бізнес. 

Землевласники отримують пасивний дохід від реалізації свого майна, яке у свою чергу залучене в загальному обігу землі та приносить вклад в економіку країни. Тобто після відкриття земельного ринку всі сторони отримують свою вигоду. Здача в оренду державних та комунальних активів дозволяє поповнити бюджети на місцях.

Землі у Львівській області в оренду здаються на вигідних умовах

Наразі підприємці активно користуються можливістю оренди землі у Львівській області для різних цілей. Відбувається така процедура в електронному форматі через систему Прозорро.Продажі. Завдяки роботі її спеціальних акредитованих майданчиків, таких як ТОВ «Українська універсальна біржа», забезпечується прозора робота земельного ринку. Усі відносини між його учасниками є публічними, тобто їх контролює громадськість. 

Для України розвиток економіки чималою мірою залежить від розвитку земельного фонду, адже ми по праву маємо статус аграрної держави. У будь-якому регіоні потенційні інвестори можуть взяти в тимчасове користування ділянки різних форм власності. Таку можливість їм надала низка нормативно-правових актів, серед яких Закон № 1444 та постанова Кабінету Міністрів № 1013. Остання була ухвалена у вересні 2021 року і передбачає проведення процедури оренди земель через електронну систему Prozorro.Sale

Які переваги має тимчасове користування угіддями, на відміну від купівлі?

  1. Грошові затрати є меншими або вони дробляться.
  2. Документообіг простіший.
  3. За потреби ділянку можна з легкістю змінити на іншу.

Якщо ви за результатами трьох раундів стаєте переможцем електронного аукціону з оренди землі, ви укладаєте договір з власником майна через систему Прозорро.Продажі. У ньому зазначаються такі дані:

  • опис ділянки за різними параметрами та її кадастровий номер;
  • термін укладання угоди;
  • встановлена плата та особливості її здійснення;
  • обмеження, які можуть бути накладені на особу у результаті невиконання тих чи тих умов.

Проведення оренди землі у Львівській області на майданчику ТОВ УУБ

Знаходьте найвигідніші пропозиції з оренди землі у Львівській області та на решті території України, використовуючи офіційний майданчик системи Прозорро.Продажі ТОВ «Українська універсальна біржа». Наші спеціалісти завжди готові прийти вам на допомогу. Звертайтеся до них за телефоном (044) 221-32-33.

Шукайте потрібний об’єкт за зручною системою фільтрів на sale.uub.com.ua, де ви можете відібрати ділянку за регіоном, організатором торгів, площею тощо. Також підключайте спеціальну Email-розсилку і налаштовуйте сповіщення через земельні боти в Telegram та Viber. Новини ТОВ УУБ читайте на нашій офіційній сторінці у Facebook.