Орендувати землю у Львові можна на електронних торгах

Сьогодні надзвичайно популярним сегментом на електронних торгах є оренда землі у м. Львів та інших містах України. І це не дивно, адже для тимчасового користування доступні державні, комунальні та приватні угіддя різного цільового призначення. Це означає, що ви можете орендувати ділянку для будь-яких потреб - ведення фермерського господарства, будівництва будинку тощо.

Взяти землю в оренду у Львові за максимально вигідними умовами

Однією з головних проблем агросфери останніх 30 років була відсутність справедливого механізму передачі угідь у володіння, зокрема й тимчасове. Найчастіше підприємці, які не мали ніякої конкуренції, брали приватні землі в оренду та сплачували на користь власника мізерні суми за користування ділянкою. А от державні та комунальні угіддя у своїй більшості взагалі не брали участі у виробництві.

Вирішенням цієї проблеми став дозвіл на проведення електронних торгів з оренди землі у Львові та інших містах України. Відтепер аукціони проходять у форматі онлайн на спеціальних акредитованих майданчиках системи Прозорро.Продажі, одним з яких є ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Перш за все інвесторів приваблює надійність та прибутковість ринку угідь. Адже земля є тим активом, який за правильного використання буде приносити стабільний дохід. Загалом же на торгах з оренди угідь представлені ділянки з різним цільовим призначенням:

  • сільськогосподарські;
  • угіддя житлової та громадської забудови;
  • рекреаційні ділянки;
  • землі промисловості, енергетики, транспорту, оборони та зв’язку;
  • угіддя водного фонду.

Використовувати кожен із вищеназваних типів землі можна виключно в межах цільового призначення.

Найбільший попит на електронних торгах мають аграрні ділянки. І це не дивно, адже понад 70% усіх угідь в Україні мають сільськогосподарське призначення. Зараз для тимчасового користування с/г ділянкою достатньо скористатися прозорими торгами, які проходять через офіційний майданчик ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Оренда землі у Львові через офіційні онлайн-аукціони

Аукціони в системі Prozorro.Sale - це зручний механізм для того, щоб взяти в оренду землю у Львові або будь-якому іншому населеному пункті України. Їх перевагою є відсутність бюрократії та повна автоматизованість процедури торгів.

Саме тому участь у земельних аукціонах - це чудова можливість отримати в тимчасове користування ділянку будь-якого цільового призначення за досить приємними умовами. Для цього найкраще підійде перевірена платформа ТОВ “Українська універсальна біржа”, яка займається наданням біржових послуг з 1997 року.

Завдяки зручним фільтрам на майданчику sale.uub.com.ua ви можете легко обрати об’єкт, який відповідає усім вашим вимогам. Не менш приємним бонусом стануть спеціальні земельні боти ТОВ “Українська універсальна біржа” у Viber і Telegram. Налаштовуйте їх, щоб оперативно отримувати сповіщення про останні торги на ринку угідь.