Земля в Івано-Франківську в оренду здається через майданчик ТОВ УУБ

Процедура оренди землі в Івано-Франківську та інших містах регулюється Земельним та Цивільним кодексами України. Державні та комунальні організації виставляють на торги ділянки різного цільового призначення. Аукціони відбуваються в електронному форматі на майданчиках системи Прозорро.Продажі. Одним з таких є ТОВ «Українська універсальна біржа». Для того, щоб стати учасником прозорих торгів, потрібно пройти нескладну реєстрацію на майданчику.

 В Івано-Франківську оренда землі здійснюється в онлайн-форматі

При процедурі оренди землі в Івано-Франківську чи в будь-якому іншому населеному пункті землевласник надає свою ділянку в тимчасове користування на попередньо визначених умовах. Отримати територію під бізнес чи для інших цілей можуть як фізичні, так і юридичні особи.

Коли йдеться про ділянку під забудову, цей процес дещо ускладнюється. У такому випадку потрібно враховувати строк реалізації проекту будівництва. Він має бути завершений у визначений термін. Після підписання договору оренди чинний орендар має право розпоряджатися землею, однак не порушуючи її цільового призначення.

Альтернативою вище згаданому документу є суперфіцій. Він також регулює земельні відносини оренди. Згідно з ним, право володіння приватними ділянками може відчужуватися забудовником. Він не поширюється на державну і комунальну власність та пов’язаний лише з будівництвом.

Вітчизняних інвесторів ринку землі насамперед приваблювала його прибутковість та надійність. Земельний ресурс є стабільним та завжди буде приносити дохід його користувачам. 

Взяти в тимчасове користування майно держави чи територіальних громад можна через систему Прозорро.Продажі, скориставшись одним із її офіційних майданчиків. Таким є ТОВ «Українська універсальна біржа», де ви знайдете всі діючі аукціони з оренди землі. Реєструйтеся, створюйте свій особистий кабінет та беріть участь у прозорих онлайн-торгах.

 Як проходить оренда землі в Івано-Франківську через Прозорро.Продажі

Кілька місяців тому, згідно з постановою Кабміну № 1013, до операцій, які можна здійснювати на ринку, додалася оренда державних і комунальних ділянок. В Івано-Франківську, як у туристичному місті, підприємців цікавлять землі, на яких можна збудувати розважальні заклади, кафе, кав’ярні тощо. Іноді такі ділянки здаються в оренду уже з будівлями, які можна реконструювати під ваш бізнес.

Для чесних і відкритих торгів користуйтеся електронною системою Прозорро.Продажі. На майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» професійні менеджери допоможуть вам швидко підібрати вигідний лот для оренди землі в Івано-Франківську чи іншому регіоні. Звертайтеся до них за телефоном (044) 221-32-33.

Спеціалісти майданчика sale.uub.com.ua розробили спеціальні земельні боти у Вайбер та Телеграм, які допоможуть вам не пропустити потрібний вам об’єкт. Отримуйте сповіщення про аукціон одразу на свій мобільний. Не забувайте читати актуальні новини ТОВ УУБ на нашій сторінці у Facebook.