Особливості оренди землі в Києві через електронні аукціони

Оренда землі в Києві та інших містах все більше набирає популярності серед напрямів електронних торгів. Сьогодні для тимчасового користування доступні земельні активи різних форм власності та цільового призначення. Ви можете орендувати ділянку як для ведення аграрного господарства, так і для будівництва.

 Оренда землі в м. Києві – як долучитися до електронних аукціонів

Об’єктивні та чесні механізми передачі земельних ділянок в оренду з’явилися лише нещодавно. А до цього близько 30 років приватні особи здавали землю в тимчасове користування за мінімальну ціну, адже ринок не функціонував повноцінно і конкуренція на ньому була відсутня. А державні та комунальні ділянки взагалі не перебували в обігу.

Цьогорічна постанова Кабміну № 1013 передбачає, що процедура оренди землі в Києві та по всій Україні проходитиме на електронних торгах системи Прозорро.Продажі. Долучатися до зручних та справедливих онлайн-аукціонів потрібно через акредитовані майданчики, такі як ТОВ «Українська універсальна біржа». 

Надійність, стабільність та прибутковість земельного ринку – це ті фактори, які приваблюють інвесторів. Земля є тим активом, який буде приносити вам дохід незалежно від того, чи ви побудували на ній будинок, чи займаєтесь фермерським господарством. Головне – раціональне користування, відповідно до цільового призначення. Воно може бути наступним:

  • сільськогосподарське;
  • для забудови (житлової чи комерційної);
  • рекреаційні зони;
  • ділянки енергетики, транспорту, промисловості, оборони і зв’язку;
  • землі водного фонду.

Аграрні угіддя користуються найбільшим попитом серед підприємців на електронних торгах. Це насамперед тому, що понад 70% від загального земельного фонду України займають саме такі ділянки. Однак для оренди землі в містах для різних цілей ви також можете скористатися прозорими онлайн-аукціонами.

У Києві оренда землі проходить через Прозорро.Продажі

Для того, щоб взяти в оренду землю в Києві або будь-якому іншому місті, найзручнішим інструментом є аукціони на майданчиках системи Прозорро.Продажі. Так, на sale.uub.com.ua процедура торів проходить без бюрократичної тяганини та повністю автоматизовано. Перевагами також є відсутність корупційних схем чи тіньових домовленостей.

У вас є чудова можливість долучитися до земельних торгів із досвідченими фахівцями ТОВ «Українська універсальна біржа». Ми працюємо у сфері біржових операцій із 1997 року, а від початку роботи системи Prozorro.Продажі стали її офіційним майданчиком і повністю супроводжуємо клієнтів при підготовці та проведенні аукціону.

Орендуйте ділянку будь-якого цільового призначення за вигідною ціною та прозорими умовами. Також пропонуємо вам скористатися зручними ботами у Telegram та Viber. Наші спеціалісти розробили їх для ще швидшого пошуку торгів землею у потрібному регіоні. Також ви можете підписатися на офіційну сторінку ТОВ УУБ у Facebook, аби не пропускати новини земельного ринку на Прозорро.Продажі.