У Запоріжжі орендувати землю різних форм власності на майданчику ТОВ УУБ

Угоди з оренди землі в Запоріжжі та по всій Україні тепер укладаються онлайн. Насамперед це стосується активів, які належать державі та громадам. Для здачі їх в оренду використовуються електронні аукціони в системі Prozorro.Продажі

Знайти ділянку за потрібними вам параметрами та позмагатися за неї на торгах тепер можна не полишаючи свого будинку чи офісу. Достатньо зареєструватися на одному з офіційних майданчиків, таких як ТОВ «Українська універсальна біржа».

Особливості оренди землі в Запоріжжі для різних цілей

Офіційне відкриття земельного ринку розпочалося з ухвалення Закону про скасування мораторію на реалізацію аграрних угідь. Далі підприємцям надали можливість орендувати державні і комунальні ділянки в містах для ведення власного бізнесу. Усе це, відповідно до Закону № 1444 і постанови № 1013, відбувається через електронні аукціони з використанням торгової системи Прозорро.Продажі. 

Завдяки їй формується здорова конкуренція між учасниками ринку, що дозволяє формувати оптимальну ціну. Процедура відбувається публічно на спеціальних електронних майданчиках на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа». Вони займаються залученням покупців, їх супроводом та підтримкою (технічною і юридичною).

Стати учасником земельних торгів можна досить швидко після простої реєстрації на майданчику ТОВ УУБ. Ви обираєте цікавий для вас лот, наприклад, з оренди землі у Запоріжжі і пропонуєте свою ціну за нього. Потім під час аукціону підвищуєте свою ставку, і далі система Прозорро.Продажі автоматично ідентифікує переможця.

Земельні ресурси користуються популярністю тому, що вони не втрачають своїх властивостей при правильному використанні та є гарантом стабільного доходу для підприємця. Перевагою є те, що в Україні однаково добре розвинені і агросектор, і промисловість.

 Як орендувати в Запоріжжі землю через майданчик ТОВ УУБ

Вклад капіталу в земельний ринок сьогодні є надійною та прибутковою інвестицією. Земля є тим ресурсом природи, який не вичерпується, не руйнується, не втрачає свій вигляд. Головне – дбати про правильне його використання. А про відкритість ринку і чесність відносин на ньому подбає дворівнева електронна система Prozorro.Sale, яка робить всі торгові операції публічними. Торги контролюються в реальному часі, завдяки чому не допускаються жодні махінації.

Аукціони з оренди землі у Запоріжжі часто оголошуються через Прозорро.Продажі. На майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа» за допомогою зручних фільтрів ви з легкістю знайдете потрібну ділянку за площею, наявністю на ній споруд та іншими параметрами.

Користуйтеся зручними сервісами на sale.uub.com.ua: земельними ботами у Телеграм і Вайбер, Email-розсилкою з доступними торгами, читайте нашу сторінку у Facebook, дивіться YouTube-канал з корисною інформацією та інструкціями. А також ви завжди можете звернутися за допомогою до наших кваліфікованих фахівців і поставити їм свої запитання, для цього телефонуйте (044) 221-32-33.