Продаж комерційної нерухомості в м. Чернігів на торгах Prozorro.Sale

«Продам комерційну нерухомість у Чернігові або іншому регіоні України» - в пошуку подібних оголошень вам більше не потрібно гортати десятки дошок оголошень в Інтернеті. Сьогодні найлегше знайти потрібні об’єкти на електронних майданчиках Прозорро.Продажі, наприклад sale.uub.com.ua.

Продаж комерційної нерухомості в Чернігові та по всій Україні на торгах Prozorro.Sale

Для початку варто з’ясувати, що представляє собою поняття «комерційна нерухомість». На відміну від житлової, її експлуатація передбачає отримання прибутку шляхом ведення підприємницької діяльності або здачі будівель і споруд у довгострокову оренду. У разі продажу комерційної нерухомості у Чернігові та інших областях її вартість визначається розміром очікуваного прибутку. Значною перевагою електронних торгів Прозоро.Продажі є чесна конкуренція між великою кількістю учасників. Це дозволяє реалізовувати державну і комунальну нерухомість за справедливими, ринковими цінами. А не віддавати привабливі об’єкти за копійки тому, хто дасть найбільший хабар.

В залежності від сфери використання та фізичних параметрів об’єкти, що підходять до запиту «Продаж комерційної нерухомості в Чернігові та інших містах», можна класифікувати наступним чином:

  • офіси – спеціально обладнані робочі приміщення, де працюють колективи приватних і державних компаній, установ та організацій. Тут також приймають відвідувачів, проводять засідання, презентації і конференції;
  • торгові площі, окремі відділи та будівлі, що використовуються для реалізації різноманітної продукції (магазини, павільйони, торгові центри);
  • промислові – необхідні для розміщення виробничого обладнання, зберігання сировини та готової продукції;
  • соціальні – гуртки, спортивні секції, медичні заклади, салони краси;
  • так званого «вільного призначення» - таку нерухомість можна використовувати для різних цілей, наприклад, відкрити хостел чи стильну кав’ярню.

Кого зацікавить продаж комерційної нерухомості у Чернігові та інших містах? Активних, енергійних та цілеспрямованих людей, що мріють відкрити власну справу. Маючи власне приміщення, ви зменшите щомісячні витрати, поступово вкладаючи кошти у розвиток бізнесу.

Продам комерційну нерухомість у Чернігові та інших областях на майданчику

ТОВ «Українська універсальна біржа»

Електронна торгова система Прозорро.Продажі вже котрий рік допомагає державі успішно реалізовувати непотрібні активи – без корупції, тіньових схем та зайвих витрат на рекламу і пошук потенційних покупців. На спеціальних майданчиках на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа» серед аукціонів з продажу комерційної нерухомості в Чернігові та інших регіонах ви знайдете безліч привабливих пропозицій. Ніяких договорняків і відкатів – процес участі у торгах є публічним, тож змахлювати не вийде.

Більше інформації ви можете дізнатися у персонального консультанта, зателефонувавши за номером (044)221-32-33. Підписуйтеся на сторінку ТОВ «УУБ» у Facebook, налаштовуйте персоналізовану E-mail-розсилку, дізнавайтеся про появу нових аукціонів у Viber- та Telegram-ботах.