Продам землю у Київській області на майданчику УУБ

Продаж землі у Київській області та інших регіонах України - це вже не мрії із далекого майбутнього, а реалії сьогодення. Землевласники нарешті отримали право на вільну реалізацію своїх активів. З іншого боку вітчизняні інвестори мають змогу розпочати новий або розширити вже наявний бізнес.

Причому на продаж виставляються не лише приватні, а й державні та комунальні землі різного цільового призначення. Проходять торги угіддями на спеціальних акредитованих майданчиках електронної системи Прозорро.Продажі, зокрема на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Особливості продажу землі у Київській області через електронні торги

Протягом останніх 30 років розвиток української економіки гальмувався через відсутність справедливого та прозорого ринку землі. І це розуміли усі. Однак для більшості політичних сил була вигідна спекуляція на темі продовження дії мораторію. Саме це було причиною не розуміння українським народом необхідності дозволу на продаж землі.

Однак протягом останніх двох років влада активно почала працювати над реформуванням агросектору. Зокрема було ухвалено низку законопроектів та постанов, які дозволяють продаж землі у Київській області та інших регіонах нашої держави. Для купівлі доступні угіддя різного цільового призначення:

  • сільськогосподарські - займають понад 70% усіх лотів на ринку землі та використовуються для ведення рослинництва і тваринництва;
  • під забудову - такі ділянки призначені для будівництва різноманітних об’єктів житлової, фінансової, торгової, освітньої та інших сфер;
  • рекреаційні - експлуатуються для облаштування оздоровчих зон;
  • енергетики, оборони, зв’язку, промисловості, транспорту - використовуються для забезпечення функціонування об’єктів вищеназваних галузей;
  • водного фонду - передбачають експлуатацію різних гідрооб’єктів та облаштування й обслуговування прибережних зон.

Торги вищезгаданими угіддями проходять в електронному форматі через систему Прозорро.Продажі. На офіційних майданчиках Prozorro.Sale, одним із яких є ТОВ “Українська універсальна біржа”, де ви можете легко купити або продати землю у Київській області або будь-якому іншому куточку України.

Як укласти угоду продажу землі у Київській області на майданчику ТОВ УУБ

Торги угіддями, які проходять через систему Прозорро.Продажі, приваблюють покупців та продавців своєю зручністю, відкритістю та справедливістю. Реєструйтеся на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа” та долучайтеся до торгів з продажу землі у Київській області та інших регіонах України. Приємним бонусом для вас стане онлайн-формат аукціонів. Це означає, що для участі в торгах не потрібно їхати в офіс та витрачати час на розв’язання різних бюрократичних питань.

У разі виникнення проблем на будь-якому етапі аукціону ви можете звернутися до фахівців майданчика ТОВ УУБ. Також долучайтеся до нашої офіційної сторінки у Facebook, щоб бути в курсі останніх новин біржі. Налаштовуйте спеціальні земельні боти у Telegram та Viber, щоб отримувати сповіщення про нові земельні аукціони в системі Прозорро.Продажі.