Продаж земельних ділянок в Карпатах на торгах Прозорро.Продажі

Починаючи з 2021 року, продати землю в Карпатах, як і інших куточках України, державні або комунальні установи, підприємства і організації можуть будь-кому – за умови, що потенційний покупець переможе в електронному аукціоні Прозоро.Продажі. Нарешті вітчизняні представники бізнесу отримали доступ до мільйонів гектарів угідь різноманітного цільового призначення. Тим більше, якщо мова йде про настільки відоме диво світу – Карпатські гори.

Продати землю в Карпатах на електронних торгах Prozorro.Sale

В усьому світі туризм виступає одним з найпотужніших джерел надходжень до бюджету – чимало країн взагалі існують виключно завдяки цій галузі. Так, Іспанія щороку заробляє на подорожуючих 17 млрд. дол., що становить третину від загальних доходів держави. В не менш популярній Італії цей показник складає близько 11%. В Україні ж найбільший туристичний потенціал наразі має саме карпатський регіон.

Мальовничі краєвиди, численні оздоровчі та рекреаційні зони, чимала кількість історико-культурних пам’яток – побачити це на власні очі мріють тисячі людей з усього світу. Для вітчизняних підприємців продаж землі в Карпатах відкриває чимало привабливих перспектив. Затишний готель «домашнього» типу, розкішні тераси, кафе та ресторани, гарячі басейни на відкритому повітрі, санаторії і будинки відпочинку преміум-класу – просто на гірських схилах, поряд з віковими соснами і смереками.

Але туризм – не єдиний спосіб відкрити власний бізнес в карпатському регіоні. Власна лісопилка, ферма з вирощування ягід, розведення овець, виготовлення сирів, вин та ковбас, облаштування піших і кінних туристичних маршрутів – прозорий продаж землі в Карпатах зробить вашу мрію реальністю. І якщо легально купити сільськогосподарську ділянку поки що можна тільки у приватного власника, то серед активів державних і комунальних підприємств на торгах Прозорро.Продажі не складно відшукати справжні діаманти.

Найбільшою популярністю у цьому регіоні користуються землі, призначені для:

  • ведення лісового господарства;
  • забудови (житлової або громадської);
  • оздоровлення;
  • належать до водного фонду.

Продаж земельних ділянок в Карпатах на майданчику sale.uub.com.ua

Разом з підключеними до неї майданчиками на зразок ТОВ «Українська універсальна біржа», електронна система Прозорро.Продажі вже п’ятий рік поспіль успішно долає корупцію в нашій країні. Сам механізм онлайн-аукціонів влаштований таким чином, що не допускає впливу на змагання сторонніх осіб. Усі ходи робляться анонімно, а переможець аукціону з продажу землі в Карпатах визначається автоматично – за найбільшою ставкою.

Залучення до торгів великої кількості учасників дозволяє сформувати на кожен лот по-справжньому ринкову ціну. А не віддавати найпривабливіші активи за безцінь тому, хто запропонує найбільший хабар.

Підписуйтеся на E-mail-розсилку майданчика ТОВ УУБ, наші земельні боти у Viber і Telegram, приймайте участь в аукціонах з продажу землі в Карпатах та інших регіонах України і перемагайте!