Аукціони з продажу цокольних приміщень на Prozorro.Sale

Правильний вибір приміщення - це одне із найважливіших завдань для підприємців, які планують розпочати чи розширити наявну справу. Річ у тому, що кожен вид діяльності вимагає індивідуального підходу в питанні обрання оптимального об’єкта.

На сьогодні одним із найкращих варіантів для бізнесу є цокольні приміщення, продаж яких здійснюється в електронній торговій системі Прозорро.Продажі. Вищезгадані нежитлові об’єкти підійдуть для ведення різних видів діяльності, які потребують великих площ: фітнес-центри, меблеві та будівельні магазини тощо.

На офіційних майданчиках системи Прозорро.Продажі, зокрема на ТОВ “Українська універсальна біржа”, доступна величезна кількість аукціонів з продажу цокольних приміщень. Для участі в торгах потрібно пройти нескладну процедуру акредитації на sale.uub.com.ua.

Продаж цокольних приміщень на аукціонах Прозорро.Продажі

Розпочати власну справу в цокольному приміщенні - це чудова ідея для підприємця. Купивши такий об’єкт ви можете відкрити заклад будь-якої сфери: торговельної, виробничої, готельної, соціальної чи офісної. При чому купівля цокольного приміщення не вимагає великих одноразових капіталовкладень. Однак використання таких об’єктів може приносити стабільний та великий дохід.

Купівля цокольного приміщення передбачає декілька етапів, одним із яких є його вибір. Багато підприємців не надають цьому питанню достатньої уваги, що призводить до деяких проблем у майбутньому. Під час вибору цокольного приміщення, продаж яких відбувається на майданчиках Прозорро.Продажі, варто звернути увагу на наступні його параметри:

  1. Площа.
  2. Призначення, що визначає планування об’єкта. Наприклад, якщо ви плануєте відкрити заклад харчування, то в цоколі обов’язково мають бути додаткові приміщення для кухні та складу тощо.
  3. Розташування. В цьому питанні все залежить від клієнтоорієнтованості вашого бізнесу. Якщо ваша справа потребує великої кількості покупців чи відвідувачів, то необхідно купувати приміщення в центрі населеного пункту або в інших людних місцях. І навпаки, для відкриття точки видачі замовлень чи складу чудово підійде окраїна міста.
  4. Транспортна доступність.
  5. Ціна.

Щодо останнього параметра, то часто підприємцям важко знайти цікавий об’єкт за оптимальною вартістю. Саме тому ми рекомендуємо звернути увагу на аукціони з продажу цокольних приміщень в системі Прозорро.Продажі. На торгах Prozorro.Sale ви можете купити об’єкти державної та комунальної власності за наявною ринковою ціною.

Як відбувається продаж цокольних приміщень на майданчику УУБ

Впровадження системи Прозорро.Продажі здійснило справжню революцію у вітчизняній економіці. Нарешті громадяни України отримали право на купівлю та продаж майна за ринковими цінами та прозорими умовами. На сьогодні торгівля на Prozorro.Sale здійснюється за багатьма напрямами: земля, транспортні засоби, об’єкти спиртової галузі та малої приватизації, оренда та продаж комерційної нерухомості. На період дії воєнного стану Прозорро.Продажі максимально спрощує умови проведення аукціонів. Зокрема змінено термін подачі документів для участі в торгах, умови оплати обов’язкових внесків тощо.

Одним із напрямів за яким здійснюється торгівля на Prozorro.Sale є продаж цокольних приміщень. Ознайомитися з повним списком об’єктів, що доступні для купівлі, можна на офіційному сайті Української універсальної біржі.

Для швидкого пошуку потрібного лоту використовуйте фільтри на sale.uub.com.ua або ж налаштовуйте Email-розсилку та ботів у Viber i Telegram.