В Івано-Франківську продаж комерційних приміщень здійснюється онлайн

Інвестування в комерційну нерухомість в усі часи було одним із найвигідніших варіантів для вкладення коштів. В умовах воєнного стану купівля нежитлових об’єктів не втратила своєї актуальності, адже такі приміщення можна використовувати в будь-якій діяльності з метою отримання стабільного доходу. Крім цього, торгові, офісні чи будь-які інші площі можна завжди перепродати за вигідною ціною або здавати в оренду.

Якщо ви також бажаєте придбати нежитлову нерухомість, пропонуємо звернути увагу на аукціони з продажу комерційних приміщень в Івано-Франківську та інших містах України, що проходять в електронній системі Prozorro.Sale. Реалізація об’єктів на Прозорро.Продажі відбувається на онлайн-торгах, що є поширеною світовою практикою, яка у 2016 році була ефективно впроваджена в Україні.

Продаж комерційних приміщень у м. Івано-Франківськ на онлайн-аукціонах

Комерційна нерухомість завжди коштувала дорого. Це саме той вид майна, що має попит як серед новачків, так і досвідчених інвесторів. Підприємців приваблює насамперед варіативність використання нежитлових площ, які можна експлуатувати для будь-якої діяльності: торгової, промислової тощо.

На сьогодні найвигідніші пропозиції з продажу комерційних приміщень в Івано-Франківську, як і в інших містах України, ви знайдете на аукціонах в електронній системі Prozorro.Sale. Саме на торгах Прозорро.Продажі державні та комунальні установи і підприємства реалізують надлишкові активи за вигідними умовами та цінами.

Аукціони в системі Prozorro.Sale приваблюють інвесторів з усіх куточків України. На е-торгах для підприємців доступні об’єкти різного призначення (торгового, офісного, промислового тощо), розмірів і т. д. Переглянути увесь перелік приміщень, що знаходяться на продажу, ви можете на будь-якій з офіційних платформ, зокрема на sale.uub.com.ua.

Українська універсальна біржа є акредитованим майданчиком системи Прозорро.Продажі. На офіційному сайті УУБ (sale.uub.com.ua) потенційні інвестори можуть здійснювати торгівлю з оренди та продажу за низкою напрямів: нерухомість, транспортні засоби, земельні ділянки, об’єкти малої приватизації та багато інших. Акредитуйтеся на нашому майданчику, щоб отримати доступ до електронних аукціонів.

Вигідно продати комерційне приміщення в Івано-Франківську на майданчику Української універсальної біржі

Продаж комерційних приміщень в Івано-Франківську на Прозорро.Sale здійснюється в умовах громадського контролю, що унеможливлює будь-які втручання сторонніх осіб у торги. Крім цього, для участі в аукціонах більше не потрібно витрачати свій час на поїздки до офісу - електронна система Прозорро.Продажі дозволяє здійснювати торгівлю дистанційно, за умови наявності комп’ютера чи ноутбука та стабільного інтернету.

Як швидко знайти необхідний лот? Ви можете зробити це вручну, використовуючи фільтри (площа, бюджет, регіон тощо) на сайті sale.uub.com.ua. Однак існує більш простий спосіб - налаштуйте Email-розсилку та Telegram- i Viber-бот, щоб отримувати сповіщення про нові аукціони на пошту та в месенджерах відповідно.