Продам комерційну нерухомість на електронних торгах Prozorro.Sale

На рівні з державними та комунальними активами, на Прозоро.Продажі також активно відбувається продаж комерційної нерухомості. Офіси в центрі міста, магазини та кіоски, склади і промислові приміщення, кав’ярні та нічні клуби – на майданчику Української універсальної біржі ви знайдете десятки об’єктів різноманітного цільового призначення. Безліч привабливих пропозицій для представників бізнесу та справедливі умови участі для усіх бажаючих – тут кожен віднайде лот собі до смаку.

Комерційна нерухомість і її продаж в системі Prozorro.Sale

До категорії комерційної нерухомості, продати яку швидко та за привабливою ціною можна на електронних аукціонах Прозоро.Продажі, потрапляють нерухомі об’єкти, використання яких приносить їх власникам або орендарям прибуток. Умовно поділяється на наступні групи:

  • офісна – бізнес-центри, будівлі, що складаються з офісів та адмінбудівлі, нежитлові частини житлових квартир і будинків, якими володіють (винаймають) приватні особи;
  • торгова – магазини, шопінг-моли, площі в ТЦ, ринки, стаціонарні та пересувні кіоски;
  • виробнича і складська – цехи, ангари, склади, цілі логістичні центри, розташовані на території промислових підприємств, підвали і «нульові» поверхи житлових будинків, що також використовуються як склади;
  • заклади харчування – їдальні, ресторани, бари, кав’ярні, нічні клуби;
  • сфера обслуговування – фотостудії, салони краси, гуртки, навчальні курси;
  • готельний бізнес – мотелі, хостели, оздоровчі санаторії;
  • майнові комплекси, сільськогосподарські підприємства;
  • обслуговування автомобільного транспорту – АЗС, ремонтні майстерні, мийки;
  • земельні ділянки, якщо на них не збудовані приватні житлові будинки.

На електронних торгах Прозорро.Sale продаж комерційної нерухомості відбувається відкрито і безпечно для усіх учасників. Просто зараз реєструючись на акредитованому майданчику на зразок sale.uub.com.ua, ви отримуєте не лише доступ до найбільшої в Україні бази торгів нерухомим майном, а й фахову юридичну та технічну підтримку. Електронні аукціони проходять за максимально простими і зрозумілими правилами. А завдяки чесній конкуренції власник збуває лоти за максимально можливою ціною.

Продам комерційну нерухомість на електронному майданчику

Української універсальної біржі

Приймаючи участь в онлайн-торгах з продажу комерційної нерухомості, ви отримуєте унікальний шанс знайти нове приміщення для бізнесу за дуже привабливою ціною. За весь час існування системи Prozorro.Sale тут було реалізовано аналогічних активів загальною вартістю 135 млн. грн. З них 20 млн. грн. сплатили переможці, що були зареєстровані на платформі sale.uub.com.ua.

Наш майданчик від самого початку плідно співпрацює з ДП «Прозорро.Продажі». Лише за останній місяць клієнти цієї платформи подали більше 10 000 тис. пропозицій. Більше про комерційну нерухомість та її продаж на електронних торгах ви можете дізнатись, зателефонувавши на гарячу лінію - (044)221-32-33. Налаштуйте за власними вподобаннями E-mail-розсилку, тематичні сповіщення у Viber- або Telegram-боті УУБ, робіть ставки на обрані лоти і перемагайте!