Реалізація комерційної нерухомості в м. Чернівці на майданчику ТОВ УУБ

Кілька останніх років продаж комерційної нерухомості у м. Чернівці, як і по всій Україні, здійснюється на електронних аукціонах Прозорро.Продажі. Мова йде про державні або комунальні активи, які давно не використовуються за призначенням, та все ж потребують додаткових коштів на їх утримання. Завдяки торгам Prozorro.Sale влада успішно залучає інвесторів і дає їм шанс на друге життя.

Продаж комерційної нерухомості в Чернівцях та інших містах України на торгах Прозоро.Продажі

Поняття «Комерційна нерухомість» включає в себе будь-які будівлі, споруди та земельні ділянки, використання яких гарантує їх власникам (або орендарям) прибуток. Купівля подібних активів допоможе вам розпочати власний бізнес або розширити вже існуючу справу. Зробивши це через офіційний майданчик Прозоро.Продажі, ви на 100% можете бути певні у законності укладеної угоди. До того ж, за відсутності значної конкуренції чималі шанси отримати бажане за дуже спокусливою ціною.

Найчастіше на торгах з продажу комерційної нерухомості у м. Чернівці та інших областях можна зустріти:

  • магазини, цілі торгові центри, окремі поверхи та площі в будинках;
  • офіси, кабінети, бізнес-центри;
  • кафе, кав’ярні, ресторани, фаст-фуд-заклади, їдальні;
  • готелі, хостели, приватні апартаменти;
  • салони і студії краси, медичні центри, клініки;
  • виробничі і складські приміщення, цілі промислові підприємства, цехи, ангари, гаражі.

Варіантів використання комерційної нерухомості, продаж в Чернівцях і інших регіонах якої здійснюється на майданчику ТОВ «УУБ», нескінченна кількість. Наприклад, реалізація власних бізнес-ідей – підходить тим, хто має ретельно продуманий план дій і бажання активно займатися підприємницькою справою. Купуючи приміщення за доступною ціною, ви позбуваєтеся щомісячних витрат на оренду. Зекономлені кошти ж раціональніше вкласти у розвиток новоствореного бізнесу.

Чимало підприємців беруть участь в аукціонах з продажу комерційної нерухомості в Чернівцях з метою її подальшої здачі в оренду – після незначного ремонту або модернізації. У цьому випадку отримання пасивного доходу не передбачає значних вливань капіталу чи затрат праці.

Комерційна нерухомість і її продаж в м. Чернівці на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа»

Для того, щоб стати учасником прозорих торгів з продажу комерційної нерухомості у м. Чернівці або іншому регіоні України, вам необхідно пройти нескладну процедуру реєстрації на сайті sale.uub.com.ua. Саме на електронному майданчику здійснюються усі дії користувачів. Тут можна переглянути перелік актуальних аукціонів, завантажити документи та подати власну цінову пропозицію.

Перевагами електронних торгів на майданчиках Prozorro.Sale є їх надійність, прибутковість і відкритість – як для учасників, так і для органів контролю. Підписуйтеся на щоденну E-mail-розсилку, сторінку майданчика ТОВ «УУБ» у Facebook, канал на YouTube, а також наші боти у Telegram і Viber – будьте в курсі останніх новин у сфері продажу комерційної нерухомості в Чернівцях та інших населених пунктах.