Торги з продажу нерухомості комерційного призначення у м. Хмельницький на sale.uub.com.ua

Останні події внесли свої корективи в продаж комерційної нерухомості у м. Хмельницький та інших регіонах України. Так, чимало офісних робітників тепер працюють вдома, а їх працедавці зменшують витрати на утримання кабінетів, окремих поверхів або цілих будівель. Водночас в країні спостерігається зростання попиту на складські приміщення – частково це пов’язано зі стрімким розвитком інтернет-магазинів. Так, у червні 2021 року ми спостерігали зменшення вартості офісів і бізнес-центрів у середньому на 0,8%, торгових площ – на 10%. В той же час ціна будівель і споруд, які можна переобладнати під склади, виросла щонайменше на 3%.

Знайти цікаві пропозиції та розширити можливості власного бізнесу ви зможете за рахунок купівлі-продажу комерційної нерухомості у Хмельницькому чи будь-якій іншій області на електронних торгах Прозоро.Продажі.

Продаж комерційної нерухомості у Хмельницькому та інших регіонах на аукціонах Prozorro.Sale

Як і у світі загалом, 2020 рік суттєво вплинув на ринок комерційної нерухомості в Україні, зокрема у м. Хмельницький та інших обласних центрах. Так, більшості магазинів досі не вдалося відновити до-карантинний потік покупців. Однак поступово малий та середній бізнес займає втрачені позиції. Вже зараз продаж комерційної нерухомості у Хмельницькому чи якомусь іншому місті України знову набирає обертів, а в місті з’являються цікаві локації.

Статистика свідчить: у виграші лишаються інтернет-магазини, що купують приміщення для зберігання та сортування товарів, служби доставки, кафе та ресторани, що продають їжу на виніс, торгові точки, де займаються реалізацією і обслуговуванням електронних гаджетів. Зекономити кошти, не полишаючи улюбленої справи, не так і складно – достатньо скористатися аукціонами з продажу комерційної нерухомості у Хмельницькому чи будь-якому іншому місті, що проходять на майданчиках Прозорро.Продажі.

Участь у торгах з продажу нерухомого комерційного майна у м. Хмельницький на майданчику ТОВ «УУБ»

Електронна система Прозорро.Продажі дозволяє купувати різноманітні рухомі та нерухомі активи без корупції та зв’язків з «корисними» людьми. Тут ви знайдете десятки цікавих об’єктів – від невеличких павільйонів до окремих будівель або цілих промислових комплексів. На електронних торгах, взяти участь у яких просто зараз можна на спеціалізованому майданчику sale.uub.com.ua, успішно реалізовуються активи, що наразі є державною або комунальною власністю. Вони відрізняються привабливими цінами та доступністю.

Також завдяки аукціонам Prozorro.Sale ви не отримаєте «кота в мішку». Дані про лоти та організатора торгів є відкритими для всіх, як і підписані угоди. У разі порушення умов договір легко оскаржити, а винуватців – притягнути до відповідальності.

Ставши клієнтом онлайн-майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа», ви будете першими дізнаватися про оголошення нових торгів у категорії «Продаж комерційної нерухомості» у Хмельницькому та інших містах. Для цього достатньо підписатися на нашу сторінку у Facebook, щоденну E-mail-розсилку, боти у Telegram або Viber.