Комерційна нерухомість у Львові та її продаж на майданчиках Прозорро.Продажі

Львів здавна вважається культурною столицею України. Дивовижна архітектура, м’який клімат, смачна кава – усе це приваблює туристів, студентів та ін., а відповідно й приватний бізнес, який породжує попит на купівлю й продаж комерційної нерухомості у Львові та інших містах України. Так, лише за 2020 рік свої офіси у «місті лева» відкрило на 31 IT-компанію більше, ніж за попередній рік.

Майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа» пропонує широкий вибір нежитлового майна на будь-який бюджет та смак.

Комерційна нерухомість у місті Львові та її продаж – як зробити вдалий вибір

Нежитлове майно – популярний напрямок у сфері продажів. Зростання привабливості комерційної нерухомості пояснюється небажанням приватного бізнесу сплачувати щомісячну оренду за приміщення. Також постійні ризики пов’язані з тим, що орендодавець може розірвати або не продовжити термін дії договору. Крім того, будучи власником такого активу, підприємець більш упевнено може будувати плани на майбутнє.

Під час вибору нежитлового майна необхідно звернути увагу на ряд факторів:

º розташування об’єкта – центральне або окраїнне;

º площа – настільки вона може задовольнити потреби вашого бізнесу;

º ремонт, який буде необхідно зробити після покупки (косметичний чи капітальний).

Усі ці фактори впливають на вартість продажу комерційної нерухомості у Львові та інших містах України.

Вдало вибрати нежитлове приміщення – непросте завдання, особливо враховуючи велику кількість пропозицій, що представлено на аукціонах ТОВ «Українська універсальна біржа». Допомогти в цьому питанні зможуть наші фахівці, які з’ясують усі ваші потреби і бажання, проконсультують на всіх етапах вибору об’єкта.

Загалом купівля і продаж комерційної нерухомості у Львові є чудовим капіталовкладенням, адже ціни на офісні приміщення в місті постійно зростають, тому інвестування саме в цей напрямок вважається доцільним. Про це свідчить і великий асортимент лотів, що представлені на сайті sale.uub.com.ua.

Продаж комерційної нерухомості у Львові на електронному майданчику ТОВ УУБ

Ви можете знайти приміщення для свого бізнесу за дуже привабливою ціною. Для цього достатньо взяти участь в аукціоні з продажу комерційної нерухомості у Львові.

Чітко організовані та прозорі торги ви зможете знайти на майданчиках Прозорро.Продажі, одним із яких є ТОВ «Українська універсальна біржа». На сайті sale.uub.com.ua представлені найвигідніші умови як для продавця, так і для покупця.

Для участі в аукціоні достатньо зареєструватися на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», знайти найактуальніший лот, сплатити необхідні грошові внески та подати заявку на участь.

Детальніше дізнатися про продаж комерційної нерухомості у Львові та інших містах України ви зможете за номером телефону (044) 221-32-33. Підключайте зручну Email-розсилку чи боти у Telegram та Viber, щоб отримувати інформацію з приводу цікавих та вигідних лотів.