Продам нерухомість комерційного призначення в Луцьку на Прозоро.Продажі

Сьогодні найбільш сучасним і дієвим інструментом для продажу комерційної нерухомості у Луцьку та інших містах України є електронні аукціони Прозоро.Продажі. Тут ви зможете цілком легально придбати приміщення для магазину чи офісу, що раніше належало державній або комунальній установі. Жодних хабарів та закулісних домовленостей – процес є публічним, а пильний контроль з боку громадськості та відповідних владних органів дозволяє швидко виявляти найменші порушення.

Продаж нерухомих комерційних активів у Луцьку на онлайн-торгах Прозорро.Продажі

Останній рік був нелегким для ринку комерційної нерухомості не лише в Україні, а й в усьому світі. Найбільш вразливими сферами виявилися крамниці, офіси, хостели та готелі. Однак бізнес поступово адаптується до нових умов, тож лише у Харкові у 2021 році в експлуатацію мають ввести більше 120 000 м2 торгових площ. До того ж, забудовники вносять зміни в проекти об’єктів, що вже перебувають на стадії завершення будівництва. Наприклад, значно менше уваги тепер приділяється кафе та розважальним зонам, оскільки під час загострення пандемії ці частини торгових центрів першими зачиняються для відвідувачів.

Говорячи про продаж комерційної нерухомості у м. Луцьк та інших регіонах країни, варто відмітити зміну тенденцій і в приміщеннях, обладнаних під офіси. Сьогодні компанії не задовольняються тільки столами і стільцями в кабінетах. Сучасний робочий простір має бути достатньо ергономічним та комфортним, а також мати якісне технічне оснащення.

На аукціонах Прозорро.Продажі потенційним інвесторам пропонується продаж комерційної нерухомості у Луцьку та інших містах на дуже вигідних умовах. Так, чимало приміщень потребують модернізації. Однак після ремонту і оновлення інтер’єру власник отримає чималий прибуток, наприклад, здаючи офіси у довгострокову оренду.

Взяти участь у торгах та перемогти у конкурентному змаганні вам допоможе електронний майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа» - наші фахівці надають якісну підтримку на кожному етапі аукціону з продажу комерційної нерухомості у Луцьку чи будь-якому іншому регіоні.

Продам комерційну нерухомість у Луцьку та інших містах України на майданчику sale.uub.com.ua

Завдяки системі Прозорро.Продажі в країні щороку успішно реалізуються сотні комунальних, державних і приватних активів. За п’ять років на платформах, аналогічних майданчику ТОВ УУБ, відбулося 409 тис. онлайн-торгів, що принесли державі 54 млрд. грн. Найбільший прибуток забезпечує саме продаж нерухомості, зокрема комерційної, як у Луцьку, так і інших областях України.

Після реєстрації на сайті sale.uub.com.ua, ви отримуєте доступ до найбільшої в країні бази електронних торгів. Відшукати потрібні лоти вам допоможе зручна система фільтрів, де об’єкти нерухомості можна швидко відсортувати за:

  • регіоном;
  • назвою організації-замовника;
  • площею;
  • бюджетом торгів;
  • датою їх проведення.

Підпишіться на персоналізовану E-mail-розсилку, а також бот ТОВ УУБ у Telegram – одразу дізнавайтеся про появу нових аукціонів з продажу комерційної нерухомості у м. Луцьк та інших областях.