Комерційна нерухомість у Рівному продається на аукціонах Прозорро.Продажі

Комерційна нерухомість у Рівному включає безліч різноманітних об’єктів, які використовуються для ведення бізнес-діяльності. До нерухомого майна належать офіси, торгові точки, промислові центри й т.д. Основна особливість таких об’єктів полягає в тому, що власники отримують дохід від їх використання.

Справедливі аукціони з продажу комерційної нерухомості у Рівному відбуваються на майданчиках електронної системи Прозорро.Продажі, одним з яких є ТОВ “Українська універсальна біржа”. Також на Prozorro.Sale реалізується й інше майно: земля, металобрухт, транспорт і т.д. За останні 5 років у вищезгаданій системі проведено понад 413 тисяч аукціонів, загальний дохід від яких складає більше 54 млрд грн.

Продам комерційну нерухомість у Рівному на Прозорро.Продажі

Загалом в Україні виділяють три типи нерухомості: земля, житло та нежитлові приміщення. Нерухоме майно комерційного спрямування включає в себе різноманітні будівлі та земельні ділянки, використання яких приносить їх власникам прибуток. Купивши такий актив, ви можете розпочати ведення власного бізнесу, розширити вже існуючу справу або отримувати дохід від здачі його в оренду. На справедливих торгах електронної системи Прозорро.Продажі можна зустріти безліч різних об’єктів нерухомості, які умовно об’єднуються в наступні групи:

  • приміщення індустріально-промислового призначення: цехи, ангари, гаражі і т.д.;
  • офісна нерухомість;
  • приміщення вільного призначення: кафе, ресторани і т.д.;
  • нежитлове майно соціального спрямування: спортивні комплекси, медцентри і т.д.;
  • квартири також можуть відноситися до комерційної нерухомості в тому разі, якщо вони використовуються для здачі в оренду;
  • об’єкти роздрібної торгівлі: магазини, аптеки, супермаркети.

Сьогодні продаж комерційної нерухомості у Рівному та інших містах України є популярним напрямом на електронних торгах Прозорро.Продажі. Купівля нерухомого майна чудово підходить для тих, хто має бажання займатися підприємницькою діяльністю. Купуючи приміщення за доступними цінами, ви заощаджуєте на щомісячній оренді.

Продаж комерційної нерухомості у Рівному відбувається на аукціонах електронної системи Прозорро.Продажі

Завдяки відкритим торгам з продажу комерційної нерухомості у Рівному та інших містах України на онлайн-торгах Прозорро.Продажі ви можете розвивати свій бізнес. Зручний функціонал майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа” та прозорість аукціонів дозволяють швидко знаходити й купувати потрібні вам об’єкти без зайвої бюрократії.

Для участі в торгах нерухомістю потрібно зареєструватися на sale.uub.com.ua, обрати актуальний лот, сплатити необхідні грошові внески та подати заявку на участь.

Більш детально дізнатися про комерційну нерухомість у Рівному та інших містах України ви можете від наших фахівців за номером (044) 221-32-33. Також налаштуйте нашу Email-розсилку чи боти у Telegram та Viber, щоб отримувати актуальну інформацію щодо останніх торгів.