У Черкасах продаж комерційної нерухомості відбувається онлайн

Онлайн-аукціони в системі Прозорро.Продажі все частіше використовуються для продажу комерційної нерухомості в Черкасах та інших містах України. Зокрема перевагою є те, що реалізуються державні і комунальні приміщення, які довгий час ніде не використовувалися. Тепер замість постійної сплати податків Держбюджет отримує додаткові доходи, а закинуті об’єкти здобувають шанс на нове життя.

Продаж комерційної нерухомості в Черкасах на публічних аукціонах

COVID-19 став світовим каталізатором змін, який повпливав і на ринок комерційної нерухомості. Інші сфери міжнародної економіки (і української зокрема) теж досі переживають нелегкі часи. Чимало приватних підприємців були змушені покинути свою бізнес-нішу. Однак світ потроху адаптується до нової реальності, старі вивіски на кафе і магазинах змінюються новими.

Найчастіше на електронних аукціонах системи Prozorro.Sale відбувається продаж комерційної нерухомості в Черкасах такого типу:

  • офіси, які користуються підвищеним попитом на ринку через високу прибутковість. Потенційні інвестори цікавляться не тільки стандартними кабінетами, а й сучасними коворкінгами та open-space; 
  • невеликі торгові площі та магазини, розташовані у спальних районах міста, що дозволяє діставатися до них безперешкодно навіть під час карантинних обмежень;
  • склади із зручною інфраструктурою стають все популярнішими серед власників інтернет-магазинів та служб доставки товарів;
  • соціальні приміщення на зразок медичних закладів чи спортивних залів;
  • багатофункціональні комплекси, принцип побудови яких полягає в розміщенні різноманітних закладів усередині сучасних ЖК чи неподалік від них.

Електронна система Прозорро.Продажі допоможе вам у найкоротші терміни знайти потрібний об’єкт для відкриття чи розширення вашого бізнесу. Торги комерційно нерухомістю проходять зокрема на майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», де ви можете знайти вичерпний перелік лотів у цій категорії.

 У м. Черкаси продаж комерційної нерухомості проходить на майданчику ТОВ УУБ

Купуючи комерційні об’єкти в будь-якому місті України на аукціонах Прозорро.Продажі, ви можете розвивати власну справу, не полишаючи свого будинку. Це тому, що процедура реалізації нерухомості проходить онлайн. А зручний функціонал майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа» допоможе вам отримувати прибуткові приміщення без зайвої бюрократичної тяганини.

Зареєструватися на аукціон із продажу комерційної нерухомості в Черкасах, Кропивницькому, Полтаві, Харкові та інших містах можна за лічені хвилини. Достатньо лише укласти попередньо договір із акредитованим майданчиком Prozorro.Sale, наприклад, sale.uub.com.ua.

А розробити переможну стратегію вам допоможуть наші менеджери. Звернутися до них за допомогою можна, зателефонувавши (044) 221-32-33. До ваших послуг E-mail-розсилка з актуальними аукціонами. Налаштувати її можна на майданчику ТОВ УУБ. А також підключити зручні боти у Viber і Telegram для моментальних сповіщень про торги.