Комерційна нерухомість в Тернополі на продаж виставляється на ТОВ УУБ

Для укладання договорів купівлі-продажу комерційної нерухомості в Тернополі та інших регіонах України підприємці користуються е-аукціонами в системі Прозорро.Продажі. Їхньою беззаперечною перевагою є повна відкритість. Державне та комунальне майно реалізується на таких торгах публічно, що виключає будь-які корупційні махінації. Процедура є простою та зрозумілою, зокрема завдяки зручному інтерфейсу майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа».

Продаж комерційної нерухомості в Тернополі за вигідними цінами

Завдяки онлайн-аукціонам у системі Прозорро.Продажі, які проводяться з 2016 року, держава успішно реалізує непотрібні активи, отримуючи при цьому дохід у бюджет. У такий спосіб проходить і продаж комерційної нерухомості в Тернополі та інших містах. Потенційні інвестори мають чудову можливість придбати вигідний об’єкт за демократичною ціною. А електронна процедура дозволяє уникнути бюрократичних формальностей.

Комерційна нерухомість включає в себе приміщення, будівлі для різноманітного цільового призначення, а також земельні ділянки та водойми, які приносять дохід їхнім власникам чи орендарям. Тому не дивно, що нежитлові об’єкти цікавлять інвесторів по всій Україні. Ефективність вашого капіталовкладення залежить від розташування нерухомості, її типу, стану, способу використання та інших факторів.

Купівля комерційних об’єктів передбачає отримання прибутку в довгостроковій перспективі. Придбати їх найзручніше через майданчики системи Прозорро.Продажі. Наприклад, на sale.uub.com.ua містяться всі доступні лоти сьогодні в Україні. Взяти участь в аукціонах з їх продажу можна після реєстрації на майданчику. Обирайте необхідну нерухомість для вашого бізнесу:

  • торговельні приміщення (магазини, кіоски та ін.);
  • будівлі для розміщення закладів харчування (кафе, їдальні, кав’ярні тощо);
  • місця для тимчасового проживання людей (готелі, хостели…);
  • офіси (кабінети чи цілі бізнес-центри);
  • приміщення для облаштування складу або для промислового виробництва.

 Комерційна нерухомість у Тернополі на продаж виставляється на ТОВ УУБ

Продаж комерційної нерухомості в Тернополі має свої особливості. Це обласний центр з населенням понад 200 000 чоловік. Він приваблює туристів цікавою та давньою архітектурою, а також недорогим відпочинком. Саме тому придбати нежитлові приміщення для комерційної діяльності тут – це вдала інвестиція. Ви можете відкрити затишну кав’ярню, готель чи магазин і отримувати стабільний дохід.

Для пошуку цікавих об’єктів використовуйте систему Прозорро.Продажі, зокрема майданчик ТОВ «Українська універсальна біржа». Наші менеджери допоможуть вам завчасно розробити стратегію для перемоги в онлайн-аукціоні. Звернутися до них ви можете за телефоном (044) 221-32-33. 

Підключайте спеціальні Viber- і Telegram-бот для того, щоб отримувати моментальні сповіщення про початок та появу нових торгів. А також долучайтеся до офіційної сторінки ТОВ УУБ у Facebook.