Реалізація комерційних приміщень у Львові на торгах Прозоро.Продажі

Як свідчить багаторічна практика, продаж комерційних приміщень у Львові та інших регіонах на електронних майданчиках Прозорро.Продажі суттєво поповнює місцеві бюджети. У той же час підприємці мають унікальну можливість купити або орендувати цікаву локацію в одному з найвідоміших міст України – без корупційних схем чи здирницьких відкатів. Достатньо зареєструватися на акредитованому майданчику та подати цінову пропозицію на обрані активи.

Продаж комерційного приміщення у м. Львів та інших областях на Prozorro.Sale

Від житлової нерухомість комерційного призначення відрізняється тим, що метою її експлуатації є отримання прибутку. Такі будівлі не призначені для постійного проживання людей. У них відкривають кафе, бари, готелі, офіси, коворкінги, служби доставки, медичні клініки, магазини, салони краси. 

Сьогодні продаж комерційних приміщень у Львові та інших містах дозволяє представникам бізнесу максимально вигідно інвестувати кошти. Адже ви можете не лише відкрити власний бізнес, а й придбати нерухомість для її подальшої здачі в оренду. У другому випадку ризики практично відсутні. До того ж, прибуток від оренди приміщення для кав’ярні, бізнес-центру, сувенірної крамнички буде значно вищим, ніж від аналогічної за площею квартири або приватного будинку.

Комерційна нерухомість ділиться на кілька груп:

  • Приміщення для оптової, роздрібної торгівлі.
  • Офісні споруди.
  • Об’єкти, у яких розташовані заклади громадського харчування.
  • Склади.
  • Промислові споруди.
  • Готельно-рекреаційні об’єкти.
  • Сфера надання послуг.
  • Великі майнові комплекси.
  • СТО, автозаправки, автомийки, гаражні приміщення.

Місце розташування – один з найважливіших показників, який впливає на вибір комерційної нерухомості. Так, локація напряму залежить від виду бізнесу. Адже якщо ви плануєте відкрити магазин дитячого товару, для цього варто обрати людне місце, яке добре підходить для родинного відпочинку – краще, якщо приміщення буде розташоване у центрі міста або сучасному житловому комплексі. Для офісу може підійти як окрема будівля, так і окремий поверх багатоповерхівки. Також варто потурбуватися про наявність зручного паркінгу.

Продаж комерційних приміщень у Львові на

майданчику Української універсальної біржі

Електронні торги Prozorro.Sale роблять реалізацію державних і комунальних активів прозорими, доступними і прибутковими. Конкуренція між учасниками відбувається у публічному просторі, а найменше порушення одразу стає відомим широкому загалу.

Варто відмітити, що у період дії воєнного стану продаж комерційних приміщень у Львові та інших містах України проходить за спрощеною процедурою. Так, у разі потреби аукціон можна оголошувати лише за два дні до дати його проведення. А переможцем визнається учасник, який подав найвищу цінову пропозицію. Тобто вам не потрібно робити ставки у окремих раундах.

Підпишіться на зручний Телеграм-бот та E-mail-розсилку майданчика sale.uub.com.ua – швидко дізнавайтеся про публікацію нових торгів. Бажаємо успіху!