Продаж нежитлових приміщень без земельної ділянки в Україні

Продаж нежитлового приміщення без земельної ділянки в Україні – це актуальна тема для тих, хто шукає вигідні можливості для інвестицій чи розвитку бізнесу. Згідно з чинним законодавством, такі землі сьогодні реалізуються на електронних аукціонах у системі Prozorro.Sale, зокрема й на акредитованому майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Як відбувається продаж нежитлового приміщення без земельної ділянки на Prozorro.Sale

Продаж нежитлового приміщення без земельної ділянки через Prozorro.Sale - це ефективний та прозорий механізм, який забезпечує відкритість та конкуренцію серед учасників. Процес реалізації землі на Прозорро.Продажі є максимально ефективним і водночас - дуже простим.

Спочатку організатор (власник ділянки) розміщує оголошення про продаж на платформі Prozorro.Sale, де вказується вся необхідна інформація про об'єкт: його місцезнаходження, площа, технічний стан, правовий статус та інші характеристики.

Охочі долучитися до торгів мають зареєструватися та авторизуватися на майданчику sale.uub.com.ua, обрати лот. Також необхідно підтвердити свою участь у конкретному аукціоні, надавши менеджерам повний пакет документів та сплативши обов’язкові внески.

Кожен учасник торгів може бути впевнений в абсолютній прозорості та відкритості процесу, оскільки всі етапи відбуваються онлайн, а інформація про лот, результати тощо - є доступною для всіх охочих, мінімізуючи будь-які корупційні ризики.

Саме тому система Prozorro.Sale - це найкращий механізм для торгівлі земельними ділянками. Платформа Прозорро.Продажі забезпечує високий стандарт відкритості, доступності та ефективності торговельного процесу, що неможливо при використанні традиційних методів.

Найцікавіші пропозиції з продажу нежитлового приміщення без земельної ділянки ви можете знайти на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

На майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа” доступні найцікавіші пропозиції з продажу нежитлових приміщень без земельної ділянки. Платформа sale.uub.com.ua - ідеальне місце для тих, хто шукає можливість стати власником комерційної нерухомості. Чи це офісні приміщення, складські простори або комерційні об'єкти - на майданчику Української універсальної біржі можна знайти різноманітні пропозиції.

Завдяки зручній Email-розсилці ви можете отримувати сповіщення про оголошення нових аукціонів, що відповідають вашим критеріям. Це надзвичайно зручний спосіб відстежувати пропозиції на ринку нерухомості.

Більше того чудовим інструментом для отримання актуальної інформації щодо появи нових аукціонів з продажу приміщень є спеціальні боти Української універсальної біржі у Telegram і Viber. Налаштуйте їх за потрібними параметрами та отримуйте сповіщення прямо в месенджерах. Також не забудьте підписатися на нас у Facebook.

Таким чином, ставши клієнтом майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа”, ви можете значно спростити пошук цікавих пропозицій та зробити участь в аукціонах максимально ефективною.