Нежитлові приміщення у Чернігові продають на Prozorro.Sale

Завдяки системі Prozorro.Sale нежитлові приміщення у Чернігові та інших населених пунктах країни цілком успішно продають на електронних аукціонах. Відповідний крок сприяє підвищенню відкритості та ефективності торгівлі комерційною нерухомістю, роблячи процес більш доступним та зрозумілим для громадян.

Продаж нежитлових приміщень у Чернігові - як відбувається процес торгівлі нерухомістю на електронних торгах

Продаж нежитлових приміщень у Чернігові через електронні торги - це ефективний та сучасний спосіб реалізації різних об’єктів для ведення бізнесу. Процес торгівлі на sale.uub.com.ua дозволяє максимально розширити коло потенційних покупців та оптимізувати усі етапи угоди.

Перший крок у продажу нежитлових приміщень - подача організатором всієї інформації про об’єкт. Зокрема продавець надає технічні характеристики нерухомості, її фото та всю необхідну документацію.

Далі покупці реєструються (за умови, що вони ще не зареєстровані) на акредитованому майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”. Після авторизації на sale.uub.com.ua потенційні учасники можуть вибрати та долучитися до будь-якого аукціону.

На майданчику ТОВ “УУБ” доступна детальна інформація про кожен об’єкт продажу. Це надає чудову можливість проаналізувати цікаві пропозиції, переглянути фото, документацію та технічні характеристики.

Для участі в аукціоні покупець має:

  • подати заявку на участь у торгах;
  • надати менеджерам майданчика ТОВ “Українська універсальна біржа” всі необхідні документи;
  • сплатити обов’язкові внески - реєстраційний та гарантійний.

Електронні торги проводяться у чітко визначений час. Під час аукціону учасники подають власні цінові пропозиції (ставки). Процес торгів триває до досягнення максимальної ціни. Завершивши аукціон, переможець та організатор підписують договір, забезпечивши взаємне виконання зобов’язань.

Електронні торги надають ряд переваг: вони відкриті, зменшують бюрократичні та логістичні витрати, прискорюють процес укладення угод та максимізують конкуренцію. Додатковим плюсом є онлайн формат аукціонів, тобто долучитись до процесу можна з будь-якої точки світу.

Візьміть участь в аукціонах з продажу нежитлових приміщень у Чернігові на майданчику ТОВ “УУБ” та станьте власником омріяної нерухомості

Бажаєте отримати у власність комерційну нерухомість? Долучайтесь до участі в аукціонах з продажу нежитлових приміщень у Чернігові, що проходять на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Електронні торги - це чудовий інструмент для того, щоб вибрати ідеальне місце для вашого бізнесу чи інвестицій. Незалежно від того, чи ви плануєте розширити власний підприємницький профіль, або ж шукаєте надійний об'єкт для інвестування - аукціони стануть відмінним стартом у реалізації ваших планів.

А пришвидшити втілення мрій у реальність допоможуть електронна розсилка та боти в Telegram і Viber. Підключіть їх, а також долучіться до сторінки УУБ у Facebook, щоб не пропускати найцікавіші пропозиції на Прозорро.Продажі.