Купити нежитлове приміщення в Івано-Франківську

на майданчику УУБ

Вже шість років поспіль продаж нежитлових приміщень у Івано-Франківську і інших містах України на торгах Prozorro.Sale дозволяє державі вигідно збувати непотрібні активи, а представникам бізнесу – знаходити цікаві об’єкти за лояльними цінами. А головне – не брати участь у корупційних схемах, чесно конкуруючи за потрібний об’єкт. Цей процес не припинявся і під час повномасштабного військового вторгнення. Експерти офіційного майданчика sale.uub.com.ua продовжують консультувати учасників онлайн-аукціонів, допомагаючи десяткам підприємців переміщати фабрики, заводи, кафе і ресторани у більш безпечні регіони.

Реалізація нежитлових приміщень у Івано-Франківську та інших областях на аукціонах Прозорро.Продажі

На даний момент у розпорядженні державних та місцевих органів влади перебувають сотні різноманітних об’єктів, які ніяк не використовуються. І навіть більше – потребують зайвих витрат на їх утримання. Онлайн-торги на Прозоро.Продажі допомагають вирішити цю проблему. Тим більше, що під час військового стану продаж нежитлових приміщень у Івано-Франківську та інших регіонах України відбувається за спрощеною процедурою.

Головна мета, з якою експлуатують подібну нерухомість – отримання доходу. А основна відмінність – вони не використовуються для постійного проживання людей. Вкладення коштів у нерухомі об’єкти завжди було одним з найрентабельніших напрямків інвестування. Також варто відмітити, що через віддаленість від безпосередньої зони бойових дій значно зросла вартість комерційних активів у західних областях України.

Власне, безперешкодний продаж нежитлових приміщень у Івано-Франківську та інших містах на Прозоро.Продажі дозволяє інвесторам вирішувати одразу кілька питань:

  • відкриття власного бізнесу – комерційна нерухомість користується великим попитом серед приватних підприємців, адже її можна використовувати у якості офісу, складу, медичного кабінету, салону краси, піцерії або суші-бару;
  • вигідне інвестування капіталу – навіть якщо ви не хочете заморочуватися з веденням власної справи, куплені об’єкти завжди можна здати в оренду. Нульові ризики і стабільний прибуток – ці два фактори гарантують стовідсотковий успіх;
  • перепродаж – на торгах Prozorro.Sale вас чекає продаж нежитлових приміщень у Івано-Франківську та інших регіонах за надзвичайно привабливими цінами. Невеликий ремонт, налагодження комунікацій, облаштування прилеглої території дозволять в майбутньому продати їх з пристойною націнкою.

Продаж нежитлових приміщень в м. Івано-Франківськ на

електронному майданчику ТОВ «УУБ»

У 2022 році акредитований майданчик Української універсальної біржі став лідером за обсягами прибутку, який отримали організатори аукціонів. Навіть в надскладних умовах війни наші клієнти придбали десятки державних і комунальних активів, сплативши до бюджетів різних рівнів 615 млн. грн.

З усіх питань щодо продажу нежитлових приміщень у Івано-Франківську та інших містах звертайтеся до персонального менеджера за телефоном (044)221-32-33 . Скористайтеся зручним Telegram-ботом і щоденною E-mail-розсилкою, які вчасно нагадають вам про оголошення нових торгів. Бажаємо успіху!