Офісні приміщення в Києві продаються на е-майданчиках

Бажаєте відкрити новий або розширити вже наявний бізнес у столиці? Для цього вам необхідно придбати комерційні площі. Серед останніх на сьогодні однією із найрентабельніших категорій є офісні приміщення, продаж яких у Києві та інших містах України здійснюється на аукціонах в електронній торговій системі Prozorro.Sale.

Вибір об’єкта нерухомості - це надзвичайно кропіткий та важливий процес. Річ у тому, що для облаштування офісу необхідне спеціалізоване приміщення. Існують навіть спеціальні критерії, які необхідно враховувати при виборі такого об’єкта (детальніше про них поговоримо далі).

Купити офісне приміщення в столиці за максимально вигідними умовами можна на е-аукціонах у системі Прозорро.Продажі. На Prozorro.Sale ви знайдете десятки об’єктів у різних куточках міста.

Продаж офісних приміщень у Києві за ринковою ціною на Prozorro.Sale

Обираючи недороге офісне приміщення в Києві, продаж яких здійснюється на майданчиках на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”, необхідно враховувати цілу низку критеріїв:

  1. Розташування. Все просто - чим престижніший район міста, тим дорожче будуть коштувати офісні площі. Проте купувати приміщення у віддаленій частині населеного пункту також не потрібно, адже так зменшиться клієнтопотік до вашої компанії.
  2. Транспортна доступність. Чудовим варіантом для купівлі стане офісне приміщення, що знаходиться неподалік станції метро чи зупинки громадського транспорту.
  3. Категорія. Вартість офісних площ також залежить від типу, серед яких виділяють: професійні, напівпрофесійні та квартирні.
  4. Площа. Тут також все просто - чим більші розміри об’єкта, тим, зазвичай, дорожчим він буде.
  5. Планування. Виділяють офісні приміщення відкритого та закритого типу, кожен з яких має свої переваги та недоліки.

Оптимальність вибору офісного приміщення є індивідуальним, адже залежить від того, з якою метою його купує інвестор. Наприклад, якщо підприємець хоче придбати об’єкт для перепродажу або здачі в оренду, то логічно буде обрати нерухомість середніх розмірів, адже саме на цю категорію існує найбільший попит на ринку.

На сьогодні аукціони з продажу офісних приміщень у Києві мають неабиякий попит, адже бізнесмени-початківці та досвідчені гравці постійно знаходять в пошуку оптимальних площ. Загалом придбати об’єкт у столиці за невеликі кошти нескладно, адже ціни знизилися, у порівнянні з довоєнним періодом.

Продаж офісного приміщення в Києві на майданчику Української універсальної біржі

Аукціони з продажу офісного приміщення в Києві - це чудова можливість для інвесторів. Вкладаючи кошти в нерухомість такого типу ви можете здавати його в оренду, отримуючи щомісячний пасивний дохід, перепродати за вигіднішими умовами або використовувати для власних потреб.

Електронна торгова система Прозорро.Продажі надає інвесторам можливість придбати комерційні площі за оптимальною ціною. Пройдіть акредитацію на sale.uub.com.ua та на власному досвіді переконайтеся в цьому!

Використовуючи майданчик Української універсальної біржі, ви отримуєте низку переваг:

  • Email-розсилка та боти в Telegram i Viber, налаштування яких дозволить отримувати інформацію про майбутні торги;
  • сторінка у Facebook, де ви знайдете додаткові дані про торгівлю на Prozorro.Sale;
  • служба підтримки, яка розв’яже будь-яке ваше питання, що стосується е-аукціонів. Для консультації зателефонуйте за номером (044) 221-32-33.