Продати підвальне приміщення через Прозорро.Продажі

У розумінні більшості українці ринок нерухомості - це про купівлю та оренду житлових об’єктів. Проте це не так. На сьогодні в Україні ринок комерційної нерухомості, який об’єднує різні нежитлові приміщення, є надзвичайно популярним сегментом. Пояснити це дуже просто - майже кожній компанії чи організації необхідний простір для розміщення виробничих потужностей (обладнання тощо) та персоналу.

На сьогодні одним із найвигідніших варіантів на ринку комерційної нерухомості є аукціони з продажу підвальних приміщень. Купуючи такі об’єкти підприємці можуть отримати площі з вигідним розташуванням за досить невисоку ціну. Переглянути актуальні аукціони з реалізації комерційної нерухомості можна на сайті офіційного майданчика Прозорро.Продажі - ТОВ “Українська універсальна біржа” (sale.uub.com.ua).

Підвальні приміщення - продаж нерухомості на офіційних майданчиках Prozorro.Sale

Сьогодні купівля-продаж підвальних приміщень в різних куточках України є надзвичайно популярним напрямом. Річ у тому, що, купуючи такий об’єкт, підприємець максимально економить кошти, адже нерухомість у підвалі коштує дешевше, ніж площі на першому-другому поверсі в цій же будівлі.

Попит на вищезгадані приміщення в Україні на сьогодні є досить високим. Ключовим фактором в цьому питанні є можливість використання підвальних площ для облаштування торгового, складського, виробничого чи будь-якого іншого об’єкта.

Вартість вищезгаданих комерційних приміщень є різною та залежить від низки факторів, серед яких:

  1. Розташування в межах містах та конкретного району населеного пункту.
  2. Наявність поруч паркомісць/зупинки громадського транспорту.
  3. Площа та планування.
  4. Один із найважливіших факторів - наявність власного виходу на вулицю.

Саме останній критерій найбільше впливає на формування вартості підвальних приміщень, продаж яких здійснюється на аукціонах електронної торгової системи Прозорро.Продажі. Наявність централізованого виходу на вулицю дозволяє відкрити на “нульовому поверсі” кафе, кав’ярню, магазин або інший клієнтоорієнтований бізнес. Крім цього, на вартість підвального приміщення впливає цільове призначення - торгове, складське, виробниче тощо.

Купувати об’єкти комерційної нерухомості ми рекомендуємо на аукціонах електронної торгової системи Прозорро.Продажі. Для здійснення торгівлі на Prozorro.Sale необхідно акредитуватися на одному з офіційних майданчиків, наприклад, на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Продаж підвальних приміщень здійснюється на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

Аукціони з реалізації комерційної нерухомості - один із найпопулярніших напрямів у системі Прозорро.Продажі. На торгах Prozorro.Sale для купівлі доступні цілі будівлі та їх частини. Щодо продажу підвальних приміщень, то на сьогодні на майданчику Української універсальної біржі ви можете знайти безліч подібних лотів.

Для зручності пошуку необхідних об’єктів використовуйте Email-розсилку УУБ та боти в Telegram i Viber, налаштування яких надасть змогу оперативно отримувати інформацію про майбутні аукціони. Також долучайтеся до офіційної сторінки Української універсальної біржі у Facebook.