Продаж приміщень промислового призначення на Prozorro.Sale

Комерційна нерухомість завжди була одним із найпривабливіших напрямів для інвестування. Основна перевага, яку надає купівля нежитлових приміщень - можливість отримувати дохід. Підприємці, що вже володіють комерційною нерухомістю, можуть розпочати або розширити діяльність у будь-якій сфері.

На сьогодні в Україні з’являється все більше невеликих проектів, які функціонують у виробничих галузях: виготовлені, обробці чи переробці різної сировини та матеріалів. Саме для таких компаній аукціони з продажу промислових приміщень в електронній торговій системі Прозорро.Продажі є чудовою можливістю купити об’єкт за вигідною ціною та безпечними умовами.

Для здійснення торгівлі на офіційних майданчиках Prozorro.Sale достатньо мати стабільне інтернет-з’єднання та комп’ютер чи ноутбук. Також однією із головних умов участі в аукціонах є акредитація на будь-якій із платформ Прозорро.Продажі, наприклад, на ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Як відбувається продаж промислових приміщень на електронних аукціонах Української універсальної біржі

Приміщення промислового призначення, продаж яких здійснюється через електронні торги в системі Prozorro.Sale, на сьогодні мають неабиякий попит на ринку комерційної нерухомості. Річ у тому, що будівництво виробничих об’єктів “з нуля” - надзвичайно затратний процес (як у часовому, так і фінансовому відношенні). Саме тому набагато вигідніше купити готове промислове приміщення. Зробити це можна на аукціонах електронної торгової системи Прозорро.Продажі.

На торгах Prozorro.Sale представлені як універсальні промислові приміщення (тобто ті, що можна використовувати для ведення будь-якої діяльності), так і спеціальні (ті, що призначені для конкретного виду виробництва).

Важливим питанням для підприємців є вартість такого типу комерційної нерухомості. Загалом ціна приміщень промислового призначення містить в собі низку факторів:

  1. Населений пункт та розташування в його межах. Наприклад, промисловий об’єкт в межах Києва апріорі буде коштувати дорого. Крім цього, важливим є розташування в межах міста (окраїнне чи центральне).
  2. Доступність до транспортних розв’язок, що впливає на зручність логістики підприємства.
  3. Фізичний стан будівлі.

Під час вибору виробничого об’єкта необхідно також звернути увагу на його розмір, особливості планування, спеціалізацію, наявність власного паркінгу, складських та гаражних відділень тощо.

Промислові приміщення продаються на електронних аукціонах в системі Прозорро.Продажі

Сьогодні величезна кількість клієнтів з усієї України обирає аукціони з продажу промислових приміщень в системі Прозорро.Продажі. Українці довіряють ЕТС Prozorro.Sale, адже остання довела, що справедливе функціонування вітчизняної економіки - це реальність.

Крім цього, купівля комерційної нерухомості на майданчиках на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа” має низку переваг:

  1. Великий та зручний вибір. На офіційному сайті УУБ доступні сотні лотів з нежитловими приміщеннями в різних куточках України. Крім цього, використовуючи фільтри можна швидко знайдете потрібний вам об’єкт.
  2. Економія часу. Клієнти Української універсальної біржі отримують детальну інформацію про кожен об’єкт (фото, опис), що дає змогу набагато швидше обирати необхідне приміщення.
  3. Безпечність укладеної угоди. Підписуючи договір за результатами аукціону переможець повністю убезпечує себе від непередбачуваних наслідків.

Для здійснення торгівлі на Українській універсальній біржі пройдіть акредитацію на сайті sale.uub.com.ua. Швидко знаходити найцікавіші лоти ви зможете після налаштування Email-розсилки та Viber- i Telegram-бота.