Купити приміщення під аптеку на

електронному майданчику ТОВ УУБ

Навіть в умовах війни на Прозоро.Продажі аукціони з продажу приміщення під аптеку продовжують користуватися попитом серед учасників. Тим більше, що сьогодні купити прибуткову нерухомість можна не лише повністю прозоро, а й за значно спрощеною процедурою.

Продаж приміщення під аптеку на електронних торгах Prozorro.Sale

Широкий асортимент товарів, висока професійність персоналу і великі витрати на рекламу – не обов’язкова гарантія успіху, якщо від початку приміщення під аптеку було обрано неправильно. Щоб не втратити бізнес та не понести значні збитки, перед вибором підходящого об’єкта радимо скористатися нашими порадами.

Певно всі помічали «нещасливі» місця, де ледь не щомісяця один магазин змінює інший, причому жодний не затримується надовго. Щоб цього не сталося, перш ніж перейти до розгляду торгів з продажу приміщення під аптеку, салон краси чи сувенірну крамничку, варто врахувати місце розташування і, звісно, потік людей на обраній локації.

Більше всього для відкриття фармацевтичного закладу підходить центр міста або густонаселені спальні райони. Навіть за відсутності офіційних даних визначити трафік досить легко – достатньо підрахувати приблизну кількість людей, які проходять протягом години повз потенційні приміщення під аптеку, продаж яких здійснюється на електронних аукціонах Prozorro.Sale. Найбільш привабливими у цьому плані є місця біля ринків, зупинок громадського транспорту, великих торгових центрів, банкоматів. Те саме стосується спальних районів – місцеві мешканці зрадіють можливості придбати потрібні ліки поруч зі своєю домівкою. 300-500 метрів – саме у цьому радіусі ви знаходитимете своїх клієнтів. Тож підбираючи приміщення у житлових масивах, варто віддати перевагу великим комплексам, розрахованим щонайменше на 2 тис. людей.

Також, перш ніж прийняти участь у торгах з продажу приміщення під аптеку на майданчику sale.uub.com.ua, варто врахувати ще кілька важливих критеріїв:

  • Площа і особливості планування.
  • Наявність вікон, санвузла, підсобних приміщення, несучих стін.
  • Початкова вартість об’єкта.
  • Наявність місць для паркування.
  • Присутність або можливість установки холодильного, касового, комп’ютерного обладнання, додаткової підсвітки вітрин.
  • Чи є у приміщенні Інтернет, витяжка, наскільки стабільна електромережа.
  • Наявність конкурентів.

Реалізація приміщення під аптеку на офіційному

майданчику Української універсальної біржі

Навіть у складні для України часи електронна система Прозорро.Продажі продовжує проводити торги з продажу приміщення під аптеку, магазин, кафе, сто, фітнес-зал, хостел або готель. Це допомагає підтримувати вітчизняну економіку, зокрема, дає можливість підприємцям знаходити нову нерухомість для релокації бізнесу. Її вартість у випадку участі в онлайн-аукціонах Prozorro.Sale є більш, ніж прийнятною. А умови купівлі – чесні і відкриті.

Підписуйтеся на наш Telegram-бот, E-mail-розсилку і сторінку у Facebook, обирайте прибуткові лоти і перемагайте в торгах!