Аукціони з продажу приміщень під автосервіс на Prozorro.Sale

Протягом останніх років кількість автомобілів в Україні невпинно зростала. Відповідно збільшується й кількість підприємців, які бажають відкрити автосервіси. Такий бізнес є рентабельним, оскільки число потенційних клієнтів є стабільним.

Для того, щоб розпочати власну справу, що пов’язана з ремонтом автомобілів, не потрібно докладати надзусилля. Все, що сьогодні потрібно для відкриття автосервісу - відповідне приміщення, продаж яких здійснюється на електронних аукціонах в системі Прозорро.Продажі. Десятки цікавих лотів вже зараз доступні на офіційних майданчиках на зразок ТОВ “Українська універсальна біржа”. Акредитуйтеся на sale.uub.com.ua, щоб придбати приміщення на справедливому ринку.

Приміщення під автосервіс продаються за вигідними умовами та відкритою процедурою на е-аукціонах

Першочерговим завданням для будь-якого підприємця, що планує відкрити автосервіс, є оренда або купівля приміщення. Ми рекомендуємо другий варіант володіння нерухомістю, оскільки так ви максимально убезпечуєте себе від ризиків зіткнутися з недобросовісним орендодавцем.

При цьому надзвичайно важливим завданням є правильний вибір приміщення під автосервіс, продаж яких здійснюється на майданчиках системи Прозорро.Продажі. Наприклад, зручність розташування об’єкта та його площа прямо впливають на майбутній прибуток вашої справи.

Багато підприємців мають хибну думку, що під автосервіс можна використовувати будь-яке приміщення середнього розміру. Однак насправді все не так просто. Насправді ж для нормального функціонування автосервісу більш вигідно одразу купувати спеціалізоване приміщення, що дозволить надавати повний спектр послуг.

Обираючи об’єкт під автосервіс, фахівці рекомендують звертати увагу на наступні критерії:

  1. Розташування. Найкращим варіантом стане близькість до автошляхів, автозаправних станцій тощо.
  2. Планування. Зауважте, що в автомайстерні потрібно створити як мінімум три зони - виробничу, складську та сервісну.
  3. Площа. У цьому питанні все залежить від кількості послуг, які ви плануєте надавати.
  4. Наявність вентиляційної системи.

Сьогодні потенційні інвестори можуть придбати приміщення під автосервіс цілком легально, використовуючи електронну торгову систему Prozorro.Sale. Для здійснення торгівлі вам потрібно всього лише акредитуватися на майданчику Української універсальної біржі.

Продаж приміщення під автосервіс на майданчику Української універсальної біржі

На аукціонах в електронній торговій системі Прозорро.Продажі вже сьогодні доступні тисячі лотів з державними та комунальними активами, які чекають на своїх нових власників. Одним із них можете стати й ви. Зробити це можна на будь-якому з майданчиків Prozorro.Sale, на яких, до речі, доступні аукціони з продажу приміщень під автосервіс.

Пройдіть акредитацію на sale.uub.com.ua, щоб вільно здійснювати торгівлю на Прозорро.Продажі. Також не забувайте, що ви можете налаштувати боти в Telegram і Viber, щоб отримувати швидкі сповіщення про майбутні аукціони. Слідкуйте за сторінкою УУБ у Facebook, де ми регулярно публікуємо інформацію про торги з продажу комерційної нерухомості.