Продаж приміщень під кафе на електронних торгах Prozorro.Sale

Навіть під час воєнного стану на торгах Prozorro.Sale продаж приміщень під кафе, магазин, банк або аптеку відбувається у звичному режимі. Фахівці акредитованого майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа» гарантують кваліфіковану технічну і юридичну підтримку на кожному етапі аукціону – від подання пропозиції до укладання договору з балансоутримувачем.

Купівля-продаж приміщення під кафе на онлайн-торгах Прозоро.Продажі

Незважаючи на досить жорсткі умови, в які нас усіх поставила війна, економіка України продовжує працювати. Підприємці намагаються підтримувати свій бізнес на плаву, а деякі з них навіть наважуються на відкриття нових стартапів. Не кажучи вже про надзвичайно високу потребу у приміщеннях, що знаходяться у спокійніших центральних і західних регіонах.

На ТОВ «Українська універсальна біржа» - офіційному майданчику Prozorro.Sale – ви знайдете десятки аукціонів з продажу приміщень під кафе, сучасний спортзал або невеличку крамничку. Однак, перш ніж обрати найбільш підходящий об’єкт, варто скористатися нашими порадами. Адже саме від цього буде залежати популярність серед клієнтів і рентабельність вашого бізнесу.

Наприклад, у випадку з відкриттям піцерії, суші-бару або кав’ярні, значення мають не лише меню і внутрішнє оздоблення, а й локація. У цьому випадку варто заздалегідь потурбуватися про належний трафік, адже подібні заклади краще відкривати у людних місцях. Фахівці радять не економити на подібних об’єктах, однак, беручи участь в аукціонах з продажу приміщення під кафе на Прозорро.Продажі, ви зможете придбати його за дуже привабливою ціною.

Один з цікавих лайфхаків, якими радять скористатися досвідчені ресторатори – підлаштувати концепцію майбутнього закладу під ту нерухомість, яку пропонує ринок. Враховуючи при цьому місце її розташування, площу, планування і технічні характеристики. Також бажано заздалегідь визначитися з додатковими опціями: наприклад, чи плануєте ви продавати їжу навиніс або запускати кур’єрську доставку?

Продаж приміщень під кафе на акредитованому майданчику sale.uub.com.ua

На час дії воєнного стану ДП «Прозорро.Продажі» максимально спростило умови проведення ряду онлайн-аукціонів, зокрема тих, що стосуються продажу приміщень під кафе. Так, якщо раніше процес подання заявок на участь у торгах тривав 30-45 днів, то тепер його вдалося скоротити лише до 48 годин. До того ж, протокол аукціону та договір з переможцем можна підписувати лише КЕП (кваліфікованим електронним підписом).

Зміни стосуються і сплати обов’язкових грошових платежів. Наприклад, під час дії воєнного стану учасники звільняються від реєстраційного внеску. Також може зменшуватися і гарантійний платіж – його розмір визначає організатор торгів з продажу приміщень під кафе (однак не менше 1% від початкової вартості об’єкта).

Підписавшись на Телеграм-бот і E-mail-розсилку електронного майданчика Української універсальної біржі, ви щодня отримуватимете сповіщення про публікацію нових аукціонів з купівлі-продажу комерційної нерухомості. Приймайте участь у торгах і перемагайте!