Приміщення під магазин у Львові продаються на Prozorro.Sale

Вибір приміщення під магазин навіть в умовах воєнного стану є надзвичайно актуальним питанням для багатьох підприємців. І це не дивно, адже роздрібний та гуртовий продаж товарів є одним із найприбутковіших напрямів діяльності. Однак успішність торговельного бізнесу залежить від низки факторів, одним із яких є правильний вибір об’єкта, в якому в майбутньому розташовуватиметься заклад.

Якщо ви також бажаєте розпочати власну справу в напрямі торгівлі та шукаєте нерухомість - запрошуємо на аукціони з продажу приміщень під магазин у Львові чи будь-якому іншому місті України. Проходять вищезгадані торги в ЕТС Прозорро.Продажі. Акредитація на одному з офіційних майданчиків, наприклад на ТОВ “Українська універсальна біржа”, дозволить здійснювати торгівлю за будь-яким із напрямів.

Продаж приміщень під магазин у Львові за вигідними умовами

Вибір приміщення під магазин - один із найважливіших етапів, що передує купівлі об’єкта. Деякі підприємці не надають цьому питанню серйозного значення, що призводить до низки проблем у майбутньому. Обираючи приміщення під магазин, продаж яких у Львові та інших містах здійснюється на електронних аукціонах в системі Прозорро.Продажі, необхідно врахувати наступні його характеристики:

  1. Тип об’єкта. За класифікацією виділяють приміщення в торговельних центрах, окремі будівлі та нежитлові площі на перших поверхах житлових будинків. Найдорожчими є об’єкти в ТЦ.
  2. Розташування. Саме цей критерій визначає майбутню успішність вашого бізнесу. У цьому питанні все залежить від специфіки вашої справи. Для продуктового магазину чудово підійдуть спальні райони міста, а от якщо ви плануєте займатися продажем елітного одягу чи аксесуарів - обирайте більш престижну центральну частину населеного пункту.
  3. Поверховість. Експерти рекомендують використовувати для відкриття власного магазину виключно перші поверхи будівель.
  4. Розвиток транспортної інфраструктури. Критично важливо, щоб поруч із вашим магазином була достатня кількість паркомісць. Чудовим бонусом стане близькість до зупинки громадського транспорту чи станції метро.

Існує також низка інших параметрів, які потрібно враховувати під час купівлі об’єкта: площа та планування, загальний стан будівлі (як зовнішній, так і внутрішній), наявність інженерних комунікацій тощо.

У Львові продаж приміщень під магазин здійснюється на майданчику Української універсальної біржі

Якщо ви вже вирішили придбати нежитлові площі під торгову точку - використовуйте лише офіційні платформи. До останніх належить електронна система Prozorro.Sale, яка відповідає за організацію та проведення аукціонів з реалізації величезної кількості державних та комунальних активів. Зокрема одним із популярних напрямів є торги з продажу приміщень під магазини у Львові та інших населених пунктах України.

Для участі в е-аукціоні вам потрібно докласти мінімум зусиль:

  • акредитація на майданчику;
  • вибір лота;
  • сплата внесків;
  • подача цінової пропозиції.

Налаштовуйте зручні боти від Української універсальної біржі в Telegram i Viber, щоб отримувати миттєві сповіщення про появу нових лотів у системі Prozorro.Sale.