Продаж приміщень для медичного центру на торгах Prozorro.Sale

Завдяки Prozorro.Sale взяти участь в електронних торгах з продажу приміщення під медичний центр можна навіть в умовах воєнного стану. Експерти майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа» весь цей час продовжували консультувати учасників, підтримуючи таким чином вітчизняних підприємців. Пройдіть швидку процедуру реєстрації та просто зараз обирайте по-справжньому прибуткові лоти.

Продаж приміщення під медичний центр на торгах Прозоро.Продажі

Відкриття сучасного медичного центру – нелегке завдання, адже потрібно врахувати чимало факторів. Але все можливо навіть без значного досвіду ведення бізнесу та спеціалізованих знань. Головне – ретельно спланувати кожен крок та вдало підібрати приміщення. З останнім вам допоможуть фахівці онлайн-платформи sale.uub.com.ua.

Обираючи місце розташування майбутньої клініки, варто віддати перевагу центральним районам. Також воно повинно мати зручну транспортну розв’язку. Зупинки метро і маршрутних таксі, місця для паркування – потенційні клієнти не повинні їхати до закладу через усе місто або надто довго шукати, де лишити власне авто. Звісно, потрібно врахувати, що купівля підходящого об’єкта у центрі буде коштувати набагато більше, ніж аналогічна споруда у передмісті. Однак продаж приміщення під медичний центр на електронному аукціоні Prozorro.Sale допоможе вам суттєво зекономити та стати власником нерухомості, не перевищуючи бюджет.

Окрім цього, будівля, у якій розташовуватиметься медзаклад, має відповідати певним вимогам, наприклад, мати окремий вхід, правильний рівень освітлення та достатню кількість місць для дезінфекції рук. Загальна площа приміщення залежить від обсягу і виду послуг, які планується надавати. Так, площа стоматологічного кабінету повинна бути щонайменше 25-30 кв. м. З них 14 кв. м відводяться безпосередньо під маніпуляційну кімнату, ще 6 кв. м – під стерилізаційне приміщення.

Оптимальна площа – 150-200 кв. м. Також потрібно подбати про достатню кількість санвузлів, наявність витяжки, безперебійне електропостачання і стабільне з’єднання з Інтернетом. Варто потурбуватися і про зручну приймальню для пацієнтів, облаштування пандусів, впевнитися, що доступу до кабінетів нічого не заважає.

Реалізація приміщення під медичний центр на електронному майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа»

В ці складні для України часи проведення електронних торгів, на яких здійснюється в тому числі продаж приміщення під медичний центр, допомагає підтримувати вітчизняний бізнес. Тим більше, що на час дії воєнного стану ДП «Прозорро.Продажі» скоротило процес подачі цінових пропозицій до двох днів.

Лише протягом двох тижнів (з 01 по 15 червня 2022 р.) 35% усіх пропозицій на електронних торгах було подано саме з майданчика sale.uub.com.ua. Підписавшись на наш Telegram-бот, щоденну E-mail-розсилку і офіційну сторінку Facebook, ви першими дізнаватиметеся про оголошення нових аукціонів на Прозоро.Продажі.