Купити приміщення для ресторану на

електронному майданчику ТОВ УУБ

Навіть під час дії воєнного стану Прозоро.Продажі продовжує проводити аукціони з продажу приміщень під ресторан, магазин, службу доставки, кав’ярню та інших видів комерційної нерухомості. Тож якщо вам потрібен цікавий об’єкт за привабливою ціною – запрошуємо взяти участь у торгах на електронному майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа».

Продаж приміщення під ресторан на онлайн-аукціонах Prozorro.Sale

Саме від того, наскільки ретельно ви підійдете до вибору приміщення під власний ресторан, буде залежати успішність майбутнього бізнесу. Досвідчені фахівці радять звертати увагу не лише на оригінальне меню або стильний внутрішній дизайн, а й на місце розташування майбутнього закладу. З цієї точки зору найдешевші пропозиції не гарантують його прибутковості. Хоча електронні торги на Prozorro.Sale якраз дозволяють купувати цікаві об’єкти зі значними знижками.

Безумовно, вибір локації – один з найважливіших кроків в процесі створення нового бізнес-проекту або перенесення діючого закладу у інший, більш спокійний регіон. Зазвичай підприємці керуються однією з двох поширених стратегій:

  1. заздалегідь детально продумують концепцію ресторану, після чого намагаються знайти нерухомість, параметри якої будуть максимально наближеними до потрібних;
  2. регулярно моніторять наявні пропозиції з продажу приміщення під ресторан у пошуках оригінальних об’єктів. І продумують стиль майбутнього закладу, спираючись на готовий зал.

Звичайно, більшою популярністю користується перший варіант – адже у цьому випадку ви зможете підібрати приміщення, яке задовольнятиме усі ваші побажання. Значення мають також напрямок, з яким ви плануєте працювати (локальна або екзотична кухня, бургерна, суші-бар чи авторська кондитерська). Чи буде у залі барна стійка? Чи проводитимуть тут банкети? Чи працюватиме служба доставки?

Перш, ніж взяти участь в аукціоні з продажу приміщень під ресторан на Прозорро.Продажі, варто скласти детальний перелік вимог, які будуть включати найдрібніші нюанси: площу, поверховість, особливості планування, бажаний район/вулицю, висота стелі, кількість і розмір вікон, допустиме навантаження енергомережі, можливість встановлення спеціалізованого обладнання.

Реалізація приміщень під кафе або ресторан на

майданчику Української універсальної біржі

Навіть під час повномасштабного вторгнення електронна система Прозорро.Продажі продовжує проводити торги з реалізації та оренди різноманітного державного і комунального майна, у тому числі з продажу приміщень під ресторан. Лише за перші два тижні більше третини пропозицій на аукціони було подано саме з майданчика sale.uub.com.ua. А два найдорожчі лоти придбали наші клієнти.

Підписавшись на спеціальний Telegram-бот і E-mail-розсилку платформи ТОВ «УУБ», ви першими отримуватимете інформацію про торги з продажу приміщень під ресторан та інших видів комерційної нерухомості.