Продаж приміщень під салон краси на торгах Прозорро.Продажі

Підприємцям, які цікавляться продажем приміщення під салон краси, варто розглянути лоти, представлені на електронних торгах Prozorro.Sale. Пройшовши реєстрацію на акредитованому майданчику ТОВ «Українська універсальна біржа», ви зможете швидко знайти та придбати за вигідною ціною потрібний об’єкт. А наші фахівці із задоволенням допоможуть вам на усіх етапах – від подачі заявок до укладення договору з балансоутримувачем.

Продаж приміщення під салон на електронному аукціоні Прозоро.Продажі

Нерідко під час розробки подібних бізнес-проектів підприємці надають перевагу вибору спеціалізації, внутрішньому оздобленню приміщень, навчанню персоналу. Однак при цьому недостатньо уваги приділяється такому питанню, як вдале місце розташування майбутнього салону краси. Наявність поруч сумнівних закладів або конфліктних сусідів безумовно не сприятиме його популярності.

Обираючи приміщення під салон краси, продаж яких успішно здійснюється на електронних майданчиках Прозорро.Продажі, експерти радять звернути увагу на одну з двох популярних стратегій. Наприклад, ви можете від початку спиратися на концепцію майбутнього закладу. Це, зокрема, дозволить чітко визначитися з площею та плануванням комерційної нерухомості. Також варто враховувати її технічні характеристики, місце знаходження, наявність поруч автобусних зупинок і зручної транспортної розв’язки, паркувальних місць, зручність входу, обсяг трафіку.

Маючи готовий бізнес-план, ідеальне приміщення для салону краси можна обрати за переліком конкретних критеріїв. Чіткі вимоги допоможуть звузити коло пошуку і прийняти оптимальне рішення. У цьому випадку учасники беруть участь в аукціонах з продажу приміщень під салон, обираючи лоти залежно від їх відповідності певним вимогам. Звичайно, важливу роль відіграють і бюджет торгів та умови купівлі державної або комунальної нерухомості.

Продаж приміщень під салон краси на майданчику

ТОВ «Українська універсальна біржа»

Незважаючи на важкі часи, фахівці акредитованого майданчика sale.uub.com.ua продовжують готувати учасників до торгів з продажу приміщень, у тому числі під салон краси. Ми наполегливо працюємо для того, щоб підтримати вітчизняний бізнес. Якщо ви плануєте перемістити діюче підприємство у значно спокійніші центральні або західні області, або ж прагнете розпочати власну справу з нуля, просто зараз реєструйтеся на платформі ТОВ «УУБ» та обирайте потрібні лоти!

Лише за перші тижні літа кількість пропозицій, поданих з майданчика sale.uub.com.ua, склала понад третину у загальному обсязі. До того ж, за цей час через нашу платформу інвестори придбали два найдорожчі лоти, виставлені у системі Прозорро.Продажі – сумарно їх вартість перевищила 56 млн. грн. Підписавшись на зручний Telegram-бот, регулярну E-mail-розсилку і нашу офіційну сторінку у Facebook, ви першими дізнаватиметеся про найкращі пропозиції з продажу приміщення під салон краси на Prozorro.Sale.