Купити приміщення для стоматології на майданчику sale.uub.com.ua

Навіть під час воєнного стану електронні аукціони з продажу приміщення під стоматологію користуються чималим попитом, адже лікування або протезування зубів не завжди вдається відкласти «на потім». Як обрати нерухомість, яка не лише відповідатиме усім технічним вимогам, а й приваблюватиме клієнтів, читайте у нашому матеріалі.

Реалізація приміщення під стоматологію на Прозорро.Продажі

Переглядаючи лоти, виставлені на продаж в електронній системі Prozorro.Sale, варто надати перевагу приміщенням, які максимально наближено відповідають діючим вимогам до медичних закладів. Від останніх залежить не лише їх площа, а й планування та рівень санітарно-технічного благоустрою. Все це у комплексі з сучасним обладнанням та високою компетенцією персоналу допоможе пацієнтам почуватися комфортно, безумовно, сприяючи їх швидкому одужанню.

Обов’язково врахуйте, що площа кабінету для прийому відвідувачів не повинна бути меншою за 14 кв. м у разі встановлення одного крісла. На кожне додаткове місце виділяється ще 7-10 кв. Висота стелі – 3,3 кв. м. Приміщення повинно добре вентилюватися, в ідеалі – мати кондиціонер для створення комфортного температурного режиму. Робота лікарів стоматологічної поліклініки потребує сильного напруження зору, тож необхідно подбати про правильне рівномірне освітлення, яке, до того ж, не нагріватиме робочу зону.

Перш, ніж подавати заявку на торги з продажу приміщення під стоматологію, не зайвим буде дізнатися, чи знаходяться поблизу подібні заклади, наскільки жвавим є обраний район та чи відповідають його мешканці вашій цільовій аудиторії. Ретельне дослідження потенційних клієнтів також допоможе визначитися з місцем розташування майбутньої клініки, графіком прийому, переліком послуг та ціновим діапазоном.

Наприклад, якщо ви плануєте відкрити стоматологічний кабінет у діловій частині міста, варто сконцентруватися на дорослій аудиторії. Молодим працюючим людям зручно відвідувати подібні заклади вранці або ввечері, а також під час обідньої перерви. Можливо, у цьому випадку клініці буде цілком достатньо надавати базовий пакет послуг, обмежившись середньою ціновою категорією.

Продаж приміщення під стоматологію на офіційному майданчику sale.uub.com.ua

Незважаючи на складні умови, в яких сьогодні перебуває Україна, Прозорро.Продажі продовжує проводити електронні торги, у тому числі з продажу приміщення під стоматологію. Унікальна можливість купити державну або комунальну нерухомість за надзвичайно привабливою ціною допомагає підприємцям суттєво заощаджувати при відкритті власної справи або переміщенні діючого бізнесу.

Лише протягом перших двох тижнів жовтня 2022 року з майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа» було подано більше третини усіх пропозицій на електронні аукціони Prozorro.Sale. Підписавшись на зручний Telegram-бот, щоденну E-mail-розсилку та нашу сторінку у Facebook, ви зможете відслідковувати появу нових лотів і вчасно подавати пропозиції на потрібні торги з продажу приміщення під стоматологію.