Купити нерухомість вільного призначення

в Івано-Франківську на УУБ

Тим підприємцям, які цікавляться продажем приміщення вільного призначення у Івано-Франківську або якомусь іншому місті України, варто звернути увагу на електронні аукціони Прозоро.Продажі. Тут ви знайдете десятки об’єктів, купити або орендувати які можна без хабарів і зайвої бюрократичної тяганини. Завдяки сучасному формату торги проводяться навіть в умовах воєнного стану, до того ж, влада пішла назустріч учасникам, до мінімуму спростивши процедуру подачі цінових пропозицій.

Продаж приміщення вільного призначення у м. Івано-Франківськ на торгах Prozorro.Sale

Уся нерухомість має те чи інше призначення, від чого напряму залежать нюанси її експлуатації. Адже якщо тип об’єкта не відповідає підприємницькій діяльності, бізнес навряд чи стане успішним. Також має значення, чи плануєте ви в подальшому здавати приміщення в оренду. Бо це може потребувати коригування його технічних характеристик.

У залежності від цільового призначення, нерухомість може бути житловою або комерційною, торговою, складською, освітньою, медичною. Його також присвоюють не лише цілій будівлі, а й її окремим частинам. Значним попитом на ринку нерухомості як усієї України, так і Івано-Франківська зокрема, користуються приміщення вільного призначення – їх продаж на Prozorro.Sale відбувається повністю прозоро, без незаконних махінацій і тіньових договорняків.

Ключова перевага подібної нерухомості – її багатофункціональність. Зазначаючи ще на етапі будівництва призначення об’єкта як вільне, у майбутньому власник може змінювати його на свій розсуд, вносячи необхідні корективи у план. У більшості випадків вони мають відкрите планування, завдяки чому легко перепрофілюються у офіси або торговий зал.

Умовно виставлені на продаж на Prozorro.Sale приміщення вільного призначення у Івано-Франківську та інших містах України діляться на кілька основних груп. Так, комерційна нерухомість класу «люкс» зазвичай розташовується в центрі міста. І хоча вона не порушує загального архітектурного стилю, однак всередині подібні приміщення мають сучасний ремонт та відповідне технічне обладнання.

Реалізація приміщення вільного призначення у Івано-Франківську та інших містах на акредитованому майданчику sale.uub.com.ua

Навіть під час війни приватний бізнес активно долучається до онлайн-аукціонів з продажу приміщень вільного призначення в Івано-Франківську та інших областях України. А офіційний майданчик Української універсальної біржі продовжує надавати учасникам кваліфіковану юридичну і технічну підтримку. Так, у червні 2022 року саме наші клієнти придбали два найдорожчі лоти, виставлені на Прозорро.Продажі – сумарно їх кінцева вартість перевищила 40 млн. грн.

Підписавшись на спеціальний Telegram-бот, щоденну E-mail-розсилку і нашу офіційну сторінку у Facebook, ви будете швидко отримувати останні новини про продаж нерухомості на електронних аукціонах Prozorro.Sale. Бажаємо перемоги!