Реалізація приміщень під бізнес на електронних аукціонах Прозоро.Сейл

На Прозоро.Продажі навіть під час війни аукціони з продажу приміщень під бізнес користуються чималим попитом. А найкращі фахівці акредитованого майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа» продовжують готувати учасників, забезпечуючи надійну підтримку на усіх етапах торгів.

Продаж приміщень під бізнес на електронних аукціонах Prozorro.Sale

Як і раніше, комерційна нерухомість в Україні залишається одним з найпривабливіших напрямків для інвестицій. Вона має надзвичайно високу рентабельність. Окрім безпосереднього ведення господарської діяльності, прибуток також можна отримувати, просто здаючи в оренду вільні споруди і приміщення.

Вже кілька років завдяки електронній системі Прозорро.Продажі вітчизняні підприємці мають змогу купувати прибуткові активи у різних куточках нашої держави з суттєвими знижками. Зі свого боку, держава та окремі територіальні громади отримали можливість виставляти на продаж приміщення під бізнес. Таким чином десятки порожніх будівель і споруд швидко знаходять власників, буквально отримуючи шанс на нове життя.

Щоб підтримати вітчизняний бізнес, на час дії воєнного стану ДП «Прозорро.Продажі» спростило умови проведення торгів, у тому числі з оренди і продажу державного майна. Зокрема, зміни стосуються строків подачі заявок на участь, переліку документів, які має надати учасник, та оплати обов’язкових внесків (реєстраційних і гарантійних). Ці поступки дозволили продовжувати проведення аукціонів з продажу приміщень під бізнес навіть під час активних бойових дій. Тож організатори мають можливість максимально швидко проводити торги та укладати угоди з переможцями, в чому їм також активно допомагають експерти майданчика ТОВ «Українська універсальна біржа».

Що це означає? За стандартною процедурою термін подачі заявок на участь в аукціонах на Прозорро.Продажі триває від 30 до 45 календарних днів. За спрощеним порядком балансоутримувач має право опублікувати оголошення про торги з продажу приміщень під бізнес щонайдовше за дві доби до дати їх проведення.

Купити приміщення під бізнес на офіційному майданчику sale.uub.com.ua

Здійснити релокацію бізнесу або й взагалі почати свою справу з нуля – завдяки електронним аукціонам, взяти участь у яких ви можете на майданчику ТОВ «УУБ», приватні підприємці мають безперешкодний доступ до десятків цікавих об’єктів. Придбати які можна за дуже привабливою ціною.

По суті під час війни продаж приміщень під бізнес, як і багатьох інших активів, відбувається без звичного конкурентного змагання, де учасники по черзі підвищують свої ставки. Тепер же усі охочі подають закриті цінові пропозиції, найбільша з яких і стає переможною.

Тож просто зараз реєструйтеся на акредитованому майданчику Української універсальної біржі, обирайте цікаві лоти і подавайте свої пропозиції. Скористайтеся нашим Телеграм-ботом і щоденною E-mail-розсилкою, щоб першими отримувати сповіщення про оголошення нових торгів з продажу приміщень під бізнес.