Реалізація приміщення для магазину у Києві на аукціонах Prozorro.Sale

Навіть в умовах дії воєнного стану приватні підприємці продовжують цікавитися продажем приміщень під магазин в Києві та інших містах України. Хтось планує перемістити бізнес у більш спокійний регіон, а хтось наважується саме зараз розпочати новий етап свого життя. Завдяки електронним аукціонам на Прозоро.Продажі ви зможете втілити свою мрію у реальність та цілком легально стати власником державної або комунальної нерухомості у столиці.

Продаж приміщень під магазин в Києві або іншому місті України на торгах Prozorro.Sale

Реалізація різноманітних товарів – один з найприбутковіших видів бізнесу. Однак його успіх та величина отриманого прибутку у значній мірі залежать від місця розташування. На його вибір впливають різні фактори, зокрема, тип нерухомості та асортимент, який пропонується покупцям.

Усю комерційну нерухомість, виставлену на продаж на електронних аукціонах Прозорро.Продажі, можна поділити на дві великі групи:

  • окремо розташовані будівлі – їх великою перевагою є повна відокремленість. Купуючи таке приміщення, ви самостійно обиратимете графік роботи та будете захищені від раптової появи конкурентів. Водночас, переглядаючи на Prozorro.Sale торги з продажу приміщень під магазин в Києві, варто враховувати, що подібні споруди коштують набагато дорожче. До того ж, усі необхідні комунікації доведеться облаштовувати самостійно;
  • нежитлові приміщення, розташовані на першому або цокольному поверсі багатоповерхівки. Якщо будинок знаходиться у жвавому житловому кварталі, варто подумати про те, щоб перетворити його мешканців на своїх постійних клієнтів. Адже чимало людей будуть тільки раді купити хліб або цукерки поруч з домом, не вирушаючи заради кількох дрібних покупок до супермаркету.

На думку фахівців, правильно обрана локація гарантує 80% успіху. При цьому треба обов’язково врахувати специфіку товару, який пропонує ваш магазин. Ну і, звісно, значення має орієнтовна цінова політика. Так, цигарки і елітний алкоголь навряд чи варто продавати поруч зі школами і сімейними розважальними закладами. Більш доречно тут виглядатимуть іграшкові і сувенірні крамнички, магазини з дитячим одягом, канцтоварами, солодощами.

Реалізація приміщень під магазин в Києві та інших областях на акредитованій платформі sale.uub.com.ua

Разом з державним підприємством «Прозорро.Продажі» офіційні майданчики, у тому числі платформа Української універсальної біржі, продовжували свою роботу навіть під час повномасштабного військового вторгнення. Ми докладаємо усіх зусиль для того, щоб вітчизняна економіка продовжувала працювати навіть у складних умовах воєнного стану.

Так, з 01 по 15 червня 2022 р. більше третини пропозицій на електронні аукціони, у тому числі з продажу приміщень під магазин в Києві та інших містах України, було подано саме з майданчика ТОВ «УУБ». Підписавшись на зручний Telegram-бот і щоденну E-mail-розсилку, а також нашу сторінку у Facebook, ви вчасно отримуватимете інформацію про оголошення нових торгів.