Реалізація приміщень для ресторану в м. Київ на Прозорро.Продажі

На ринку нерухомості продаж приміщень під ресторан в Києві завжди користувався підвищеним попитом. І навіть у ці непрості часи бізнес у столиці продовжує працювати. Разом з ДП «Прозорро.Продажі» і Фондом держмайна України електронний майданчик Української універсальної біржі допомагає приватним підприємцям купувати державну та комунальну нерухомість комерційного призначення за дуже вигідними розцінками.

Продаж приміщень під ресторан в Києві та інших містах України на Прозоро.Продажі

Процес вибору приміщення для ресторану майже не відрізняється від підбору будь-якого комерційного об’єкта. Тут так само грають роль його місце розташування, доступність для відвідувачів, наявність поруч розвиненої транспортної мережі. Якщо ж проігнорувати перераховані характеристики, заклад навряд чи врятують оригінальне меню або креативний дизайн.

У більшості випадків перш, ніж перейти до перегляду торгів з продажу приміщень під ресторан в Києві або якомусь іншому місті України, необхідно детально продумати загальну концепцію закладу та скласти бізнес-план, що буде враховувати усі витрати. І лише після цього переходити до пошуку об’єкта, який відповідатиме заданим критеріям.

Однак існує і протилежна стратегія, згідно з якою ви можете навпаки, спочатку обрати цікаве приміщення. І, вже виходячи з його особливостей, розробляти ідею майбутнього закладу. Концепція ресторану також напряму впливатиме на його локацію. Адже для закладів сімейного типу більше підійдуть густонаселені спальні райони. Якщо ж у ваших планах стоїть відкриття luxury-ресторану, то варто розглянути історичний центр міста – старовинний Поділ або престижний Печерськ.

Ще один важливий етап, який передує участі в аукціонах з продажу приміщень під ресторан в Києві та інших містах України – аналіз можливих конкурентів. Якщо поруч вже є успішні кафе, суші-бари чи гастро-паби з подібним меню і аналогічною ціновою політикою, вам навряд чи вдасться переманити їхніх клієнтів. Для вас же запорукою успіху стануть унікальні пропозиції, які обов’язково зацікавлять нову аудиторію.

Купити приміщення під ресторан в Києві та інших регіонах на майданчику sale.uub.com.ua

Усі дев’ять місяців, які триває повномасштабне вторгнення, експерти акредитованого майданчика Української універсальної біржі продовжують готувати учасників до електронних торгів на Prozorro.Sale. Лише у першій половині червня 2022 року з нашої платформи було подано третину усіх пропозицій. Також два найдорожчі лоти придбали саме наші клієнти – їх сумарна вартість перевищила 40 млн. грн.

На час дії воєнного стану ДП «Прозорро.Продажі» суттєво скоротило процедуру проведення торгів з продажу приміщень під ресторан в Києві та інших містах. Підписавшись на спеціальний Telegram-бот, регулярну E-mail-розсилку і офіційну сторінку майданчика ТОВ «УУБ» у Facebook, ви першими будете отримувати сповіщення про оголошення нових аукціонів.