Приміщення у Чернівцях продаються на майданчику УУБ

Будь-який бізнес, що функціонує у сферах виробництва чи надання послуг, потребує площ для розміщення обладнання та персоналу. Саме тому різні компанії завжди знаходяться в пошуку оптимальної комерційної нерухомості. Основна особливість останньої полягає в тому, що вона приносить дохід власнику. Для прикладу, комерційна нерухомість може використовуватися для облаштування кафе, кав’ярні, офісу, спортивного чи медичного закладу тощо.

Якщо вас цікавить саме купівля нежитлового об’єкта, то рекомендуємо взяти участь в аукціонах з продажу приміщень у м. Чернівці або будь-якому іншому місті України, що здійснюються в ЕТС Prozorro.Sale. Використовуйте цю можливість та проходьте акредитацію на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”.

Продаж приміщень у м. Чернівці відбувається в електронному форматі

Прозорість реалізації державного та комунального майна - це одна з умов справедливого функціонування економіки. Враховуючи недостатню відкритість процесу продажу та оренди неприватних активів, у 2016 році українські фахівці створили модуль Prozorro.Sale. Саме завдяки останньому вже протягом майже 6 років реалізація державного та комунального майна в Україні здійснюється за зрозумілими умовами.

Говорячи про електронну торгову систему Прозорро.Продажі варто зазначити, що Prozorro.Sale - це єдина база даних про всі об’єкти продажу та оренди. Крім цього, існують офіційні майданчики на зразок Української універсальної біржі. Останні відповідають за встановлення зв’язку між організатором аукціону та іншими учасниками.

На сьогодні одним із найпопулярніших напрямів на майданчику Української універсальної біржі є торги з продажу приміщень в Чернівцях та інших населених пунктах України. Щодня вітчизняні державні та комунальні установи і компанії, а також приватні особи, виставляють десятки нових лотів. Інвестори змагаються за об’єкти нерухомості за анонімною процедурою, що унеможливлює будь-які сторонні втручання в кінцевий результат електронних аукціонів.

На онлайн-торгах у системі Prozorro.Sale для підприємців доступний широкий вибір будівель та їх частин, які призначені для облаштування офісів, торгових або складських площ, готелів, медичних чи спортивних закладів тощо. Якщо ви також бажаєте придбати приміщення в Чернівцях чи іншому місті України - пройдіть акредитацію на майданчику Української універсальної біржі.

Продати приміщення в Чернівцях можна на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”

Завдяки електронній торговій системі Prozorro.Sale реалізація майна, що перебуває у власності держави та громад, відбувається публічно. Кожен охочий може в режимі реального часу стежити за ходом конкретного аукціону. Саме громадський контроль унеможливлює будь-які корупційні зловживання.

Долучитися до аукціонів з продажу приміщень в Чернівцях та інших містах України ви можете на майданчику ТОВ “Українська універсальна біржа”. Ми надаємо нашим клієнтам якісну підтримку, а також створюємо умови для комфортної участі в торгах. Зокрема фахівці УУБ розробили зручні боти в Telegram i Viber, налаштувавши які ви зможете оперативно отримувати сповіщення про появу нових лотів у системі Прозорро.Продажі. Також долучайтеся до нашої сторінки у Facebook, де ми регулярно публікуємо інформацію про аукціони з продажу комерційної нерухомості.